Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit csináljak? A szüleim...

Mit csináljak? A szüleim elváltak 3 éve.

Figyelt kérdés
Tehát Mind a 2-en új életet kezdtek.. Apu egyedül van.. Anyu nem, én vele élek de hozott egy pasit akit utálok nem tudom elfogadni.. Egyfolytába apáskodni akar... Elegem van belőle és megmondtam neki hogy ő senkim szóval ne parancsoljon, és ne mondja meg hogy hánykor jöjjek haza.. Mert számomra egy idegen... Szóval apuhoz akarok költözni... 17 évesen eldönthetem hogy kivel akarok álni úgye? És anyunak nem lehet bele szólása sem? Köszönöm a válaszokat.
2010. júl. 30. 15:47
 1/2 anonim ***** válasza:
Eldöntheted már.
2010. júl. 30. 15:53
 2/2 anonim ***** válasza:
hát, csak, ha anyukád belemegy. Ha anyud a törvényes gondviselőd, akkor 18 éves korodig ő dönt erről is. Kivéve, ha gyermekelhelyezési oert indítasz édesapáddal, ez esetben van esély arra, hogy apudnak ítélnek, és akkor anyudnak nem lehet beleszólása. Jogilag még nem dönthetsz.
2010. júl. 30. 21:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!