13 éves lány vagyok. Elváltak a szüleim és nem találom a helyem. Mit csináljak?
Hát.....nekem 1 éve váltak el a szüleim, haraggal, azóta édesanyámnak (akivel élek) lett egy pasija (élettársa). Kellemetlen, kellemetlen...., de én úgy érzem, hogy nem az ilyen esetek miatt érezné az ember azt, hogy nem találja a helyét. Amikor együtt voltak én akkor sem találtam és most sem. Ez van. Lehet közhely, vagy lehet pont azért fog viccesen hatni mert senki nem használja: A zene segít :). http://www.youtube.com/watch?v=NfDktceKVSo
16 F
23:52Én sem lettem vmi hülye emos csak velük érzem jól magam...ugyanazt a zenét hallgatom...ugyanazt a ruhát hordom amit régen...és egyébként is az emo alatt ne azt értsétek h vagdossa magát vagy vmi ilyesmi. Nem ők tök normálisak...és legalább ők meghallgatnak...tudod az emosok összetartanak...És szerintem nem hülyék mert kiállnak egymás mellett mindenkit elkel fogadni olyannak amilyen...
23:43 köszönöm szépen...:):):):):)
Hát amíg nekem együtt voltak addig megtaláltam a helyem...Anarcson mindig barátaimmal voltam tanultam mint állat hogy megmutassam hogy jobb vagyok azoknál akik megvetnek. Itt meg már az sem érdekelne ha megbuknék...igaz még csak 2 hónapja lakunk itt szóval lehet hogyha megkezdődik a suli akkor minden másképp lesz...
Köszönöm mindenkinek...
Az emósok csupán érzelmes lények..Ezalatt ne azt értsük hogy: vagdossák magukat,egésznap depiznek bőgnek satöbbi.ugyanolyanok mint a többi ember és tudjátok,aki olyan "emos" amit leírtam feljebb az a pózer.nem becsüli a rendes normális emokat csak leutánozza őket szétvágja magát hogy ő most mekkora menő.
én csak is emosokkal lógok mivel ők megértenek stb.
egyáltalán nincsenek rossz hatással az emberekre,sőőt . igenis jó hatással vannak rájuk.
de szerintem olvassatok utána az egész emo dolognak.
amúgy nyugi,megfogod találni a helyed csak meg kell békélned az egész dologgal.:) helyre fog jönni ne izuglj.
SZORÍTOK!
egy lány .: )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!