Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » 13 éves lány vagyok. Elváltak...

13 éves lány vagyok. Elváltak a szüleim és nem találom a helyem. Mit csináljak?

Figyelt kérdés
Mióta elváltak a szüleim nem találom sehol a helyem az életben. Nem szeretek egyik helyen sem lenni se apukámnál se anyukámnál. Csak az emosokkal érzem jól magam nem tudok kibontakozni a régi barátaimmal már nem tudok elbeszélgetni. Fáj ha hozzájuk kell szólnom vagy ha ha egy mondatott vagy egy szót le kell nekik írnom msn-en még ha az utcán is találkozunk akkor is
2010. aug. 5. 19:26
 1/10 anonim ***** válasza:
33%
Az általad leírt helyzet tipikusan tini-viselkedés. El fog múlni három-négy év múlva... Az emósokkal inkább ne közösködj, rossz hatással lennének rád!
2010. aug. 5. 19:34
 2/10 anonim ***** válasza:
én is átéltem hasonló dolgokat, sőt, egyre többen élik ezt át.. szoval lépj túl rajta mihamarabb.
2010. aug. 5. 20:31
 3/10 anonim ***** válasza:
az én szüleim is elváltak és sajnos azt kell mondanom h sosem fogod TELJESEN túltenni magad rajta, nem megijeszteni akarlak ezzel és nem riogatni, ha szomorú vagy akkor sírj bármikor mert ha visszatartod az rosszab, szégyen de én is szoktam sírni pedig én fiú vagyok XD emosokat hanyagold légyszi és ilyenkor a legjobb az ha kiöntöd a szíved pl barátnak, testvérnek, mind1 csak elmondhasd h mit érzel :)
2010. aug. 5. 23:43
 4/10 anonim ***** válasza:

Hát.....nekem 1 éve váltak el a szüleim, haraggal, azóta édesanyámnak (akivel élek) lett egy pasija (élettársa). Kellemetlen, kellemetlen...., de én úgy érzem, hogy nem az ilyen esetek miatt érezné az ember azt, hogy nem találja a helyét. Amikor együtt voltak én akkor sem találtam és most sem. Ez van. Lehet közhely, vagy lehet pont azért fog viccesen hatni mert senki nem használja: A zene segít :). http://www.youtube.com/watch?v=NfDktceKVSo

16 F

2010. aug. 5. 23:50
 5/10 anonim válasza:
Nekem is elváltak a szüleim, szar ügy, ez van. Én nem lettem depis, de valami hülye emos. Ha nekik igy volt jobb akkor oké, már annyit veszekedtek hogy én dijjaztam h elváltak. Nem értem hogy ezért mért kell depresszióba esni stb...
2010. aug. 5. 23:52
 6/10 anonim válasza:
*de valami hülye emos sem.
 7/10 anonim ***** válasza:
23:50 vagyok, csak így megjegyzésképp, én nem tudok sírni. Talán 8-9 éves lehettem amikor sírtam utoljára. De ha valami szomorút elkeserítőt álmodok, akkor vannak ilyen halvány emlékeim, hogy éjszaka sírok, de ezt nem tudom pontosan :D.
 8/10 A kérdező kommentje:

23:52Én sem lettem vmi hülye emos csak velük érzem jól magam...ugyanazt a zenét hallgatom...ugyanazt a ruhát hordom amit régen...és egyébként is az emo alatt ne azt értsétek h vagdossa magát vagy vmi ilyesmi. Nem ők tök normálisak...és legalább ők meghallgatnak...tudod az emosok összetartanak...És szerintem nem hülyék mert kiállnak egymás mellett mindenkit elkel fogadni olyannak amilyen...

23:43 köszönöm szépen...:):):):):)

Hát amíg nekem együtt voltak addig megtaláltam a helyem...Anarcson mindig barátaimmal voltam tanultam mint állat hogy megmutassam hogy jobb vagyok azoknál akik megvetnek. Itt meg már az sem érdekelne ha megbuknék...igaz még csak 2 hónapja lakunk itt szóval lehet hogyha megkezdődik a suli akkor minden másképp lesz...

Köszönöm mindenkinek...

2010. aug. 6. 10:56
 9/10 anonim ***** válasza:

Az emósok csupán érzelmes lények..Ezalatt ne azt értsük hogy: vagdossák magukat,egésznap depiznek bőgnek satöbbi.ugyanolyanok mint a többi ember és tudjátok,aki olyan "emos" amit leírtam feljebb az a pózer.nem becsüli a rendes normális emokat csak leutánozza őket szétvágja magát hogy ő most mekkora menő.

én csak is emosokkal lógok mivel ők megértenek stb.

egyáltalán nincsenek rossz hatással az emberekre,sőőt . igenis jó hatással vannak rájuk.

de szerintem olvassatok utána az egész emo dolognak.

amúgy nyugi,megfogod találni a helyed csak meg kell békélned az egész dologgal.:) helyre fog jönni ne izuglj.

SZORÍTOK!

egy lány .: )

2010. aug. 6. 18:20
 10/10 A kérdező kommentje:
Egyetértek veled...csupán csak érzelmes lények..ugyan olyanok mint a többi ember....én azért szeretek velük lenni mert meghallgatnak..és már ez alapjában jól esik...ők nem mondják azt hogy bocsi,de nem érdekel...köszi..
2010. aug. 6. 18:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!