Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » A szüleim elváltak. Anyának 4...

A szüleim elváltak. Anyának 4 hónapra lett egy barátja. Szerintetek korai?

Figyelt kérdés
2010. nov. 4. 10:11
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
91%
Miért lenne korai?Nem meghalt apád, csak elváltak.
2010. nov. 4. 10:12
 2/21 anonim ***** válasza:
61%

Én is elváltam,és a válóperem után 3 hónappal már újra férjhez is mentem.Válóperem után kezdtem el járni a jelenlegi férjemmel...Azóta 10 éve boldog házasságban élünk..Ha anyukád jól elvan a pasassal akkor nem korai.

Mindenkinek 1 élete van,akkor mire várjon?

2010. nov. 4. 10:14
 3/21 A kérdező kommentje:
Hát igen , igazatok van... Köszi a válaszokat!
2010. nov. 4. 10:15
 4/21 anonim ***** válasza:
Miért lenne korai? Meg egyáltalán, senkinek nincs joga azt mondani, hogy korai...
2010. nov. 4. 10:15
 5/21 anonim ***** válasza:
100%

Lehet, hogy számodra korai. Maga a válás egy hosszú folyamat. Biztos nagyon sokat gondolkodtak rajta, hogy lenne a legjobb. Próbálták a megoldást keresni. Mire a válópert beadták, ők már legbelül túl voltak ezen. Ebbe gondolj bele, és meglátod nem kevés a 4 hónap.

Próbáld megérteni őt, neki is szüksége van társra, valakire akivel felnőttként tud beszélni. Örülj neki, hogy nem zuhant depresszióba.

2010. nov. 4. 10:16
 6/21 anonim ***** válasza:
Nem korai ,főleg ha a válást jó pár év egymás mellett élés előzte meg
2010. nov. 4. 10:18
 7/21 anonim ***** válasza:
17%
Korai,ha már a válás előtt nem volt meg a pasas. Egy válás után nem kezd azonnal új kapcsolatba olyan,aki kicsit is gondolkodk. Idő kell,amíg túljut a váláson és megtud bízni egy másik emberben. Csak ma divat egyik pasatól a másikig menni.
2010. nov. 4. 10:55
 8/21 anonim ***** válasza:
59%
utolsó: Nincs igazad
2010. nov. 4. 10:59
 9/21 anonim ***** válasza:
Nem korai és elég szerencsés anyukád, h talált magának egy barátot, mert nagyon sok egyedülálló hölgy panaszkodik, h magányosak.Többek közt én sem találok már lassan 2éve pasit, mármint normálisat, mert abnormálisból jutna nekem is.
2010. nov. 4. 11:26
 10/21 anonim ***** válasza:
A válás jogi lezárása tovább tart, mint ahogy az emberek fejében elindul a gondolat. A barátommal a válás jogi lezárása után két héttel ismerkedtem meg (mármint ő vált el). De már 2-3 éve ment a nyüglődés, az utolsó egy évben nem is otthon lakott.
2010. nov. 4. 12:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!