Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit gondolsz a családi gondomról?

Mit gondolsz a családi gondomról?

Figyelt kérdés
Ki van akadva a családom,hogy ma magán fogorvoshoz megyek fogkövet leszedetni. Nem tudok elmenni nekik segíteni. 2 hónapja kértem időpontot. Az sztk-s fogorvos nem tudja jól leszedni a fogkővet.

okt. 7. 10:51
1 2
 11/15 Cuki manó 2 ***** válasza:
84%
Úristen és ha kórházba kerülsz akkor is menjél dolgozni? Legyen valakid mellettük mert ők nem fognak törődni veled nagyon
okt. 7. 16:20
 12/15 A kérdező kommentje:
Amikor megvolt repedve a lábfejemen a csont allig tudtam járni.Akkor is menj dolgozni.Ne legyél szabadságon,táppénzen.
okt. 7. 16:25
 13/15 anonim ***** válasza:
84%
Ne foglalkozz velük, időpontod van, elmész, a fogaid egészsége sokkal fontosabb, mint az ágdarálás, amit egyébként nélküled is meg tudnak csinálni, ha meg nem, hát várnak vele.
okt. 7. 16:56
 14/15 BeefEater ***** válasza:
84%

> Faág daralás lett volna.

> Nem tetszik ha nem az van amit ők akarnak.

Mondjuk ez nem hangzik egy halaszthatatlan feladatnak.

Én valószínű mondanám nekik, hogy a hozzáállásuk nem befolyásolja, hogy elmegyek-e a fogorvoshoz, de azt nagyon is, hogy utána hajlandó leszek-e segíteni.

okt. 7. 18:41
 15/15 anonim ***** válasza:
80%

Ha jól értem a pénz a baj, nem az hogy nem segítesz abban a 2 órában amíg távol vagy. Amúgy elég hosszú volt a nyár, most megint nem esik, simán meg lehet csinálni a kinti feladatokat. De nekik a bajuk hogy azt a pénzt nem hazaadod.

A fogkő sok bajt okoz, jól teszed hogy leszedeted. Egy percig se bánd hogy erre koltöd a penzt. A többiekkel meg semmit se tudsz csinálni.

Legkozelebb ne mond meg hogy magánhoz mész.

Mondani se kell hogy ha már keresel el is tudsz költözni, és a probléma megoldódik hosszútávon is.

okt. 7. 20:46
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!