Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Azt hiszem az anyám megcsalja...

Azt hiszem az anyám megcsalja az apámat. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Apukám lassan két hónapja külföldön dolgozik,anyukám pedig egyre furcsábban viselkedik...olyan ruhákat vett,amiket még én magam sem vennék fel,bár igaz én alapból szolidan öltözködöm(16 vagyok ő 37),egy bizonyos férfival smsezget már egy hónapja kb. és a múltkor is jött egy üzi és véletlenül láttam h mit írt az a fazon....télleg nem direkt,m utálok mások dolgaiba beleavatkozni...amit ott láttam,mélységesen megdöbbentett és visszataszítónak tartom.Finoman fogalmazva a férfi azt ecsetelte neki,milyen jó volt a "tegnapi" nap....S:S:S

Apukám rendes ember,az egyetlen hibája,hogy otthon ülős típus,de soha senkit nem bántott még és eddig minden rendben is volt,de mostanában mielőtt apu kiment anyámra rájött a hoppáré,hogy ő még élvezni akarja az életet,m még fiatal,bulizni akar stb.....

Normális válaszokat várnék arra,hogy mit is kéne most tennem.Hagyjak mindent úgy ahogy van,hadd menjen a maga útján?Vagy szólnom kéne apámnak?és ha szólok,az milyen következményekkel járhat?Előre is köszönöm a válaszokat:)

2010. nov. 4. 00:09
1 2
 11/11 anonim válasza:
Velem is ez van és nem tom hogy mit csináljak mert nem akarom hogy apu elmenjen :(
2010. dec. 3. 13:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!