Egy rokonom a főnököm egy állami cégnél, jogos elvárás az velem kapcsolatban, hogy a mai napon diagnosztizált tüdőgyulladással menjek be holnap dolgozni?
Figyelt kérdés
okt. 2. 20:30
11/19 anonim válasza:
Ha én lennék a főnököd,én nem engednélek így dolgozni.
12/19 anonim válasza:
Dehogy is jogos! Táppénzen vagy, nem?
13/19 anonim válasza:
Hol olvastatok táppénzt?
Az orvos egyenként se táppénzre vesz, hanem keresőképtelen állományba, de az se automatikus, kérésre megy. Az orvosnak ugyanis fogalma nincs róla, hogy te dolgozol vagy sem, meg tudod oldani betegen a munkát vagy nem.
14/19 anonim válasza:
Ha meg akarsz dögölni, akkor menjetek be, hajrá!
15/19 anonim válasza:
Én is azt akartam írni kb mint a 4-es… úgyis 4 ember végzi 1 munkáját, nálunk kb másnapra is kérhetsz szabit is…
18/19 anonim válasza:
Kiírtak táppénzre, miért kellene egyáltalán bemenned?
19/19 BeefEater válasza:
A hibát ott követted el, hogy a betegszabadságot nem kérni kell, hanem bejelenteni. Ha problémáznak, akkor amikor leadod a táppénzes papírodat mondd meg nekik, hogy amennyiben úgy gondolják, hogy nem lettél volna jogosult táppénzre ne veled beszéljék meg, hanem tegyenek feljelentést.
Mielőbbi jobbulást!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!