Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ki lehet alakítani szerintetek...

Rendesjoember kérdése:

Ki lehet alakítani szerintetek emberekkel olyan szorosabb szövetséget, hogy idővel nem hagyják egymást magukra a felek?

Figyelt kérdés
Nyilván a legszorosabb emberi szövetség a család. Viszont manapság már ez sem stabil a sok válás miatt. Lehet szerintetek feltétel nélküli elfogadással és folyamatos kapcsolatápolással fenntartani és tartòssá tenni emberi kapcsolatokat? Arra is gondolok, hogy nem az egyéni érdekek vannak előtérbe helyezve, hanem maga a kapcsolat.

szept. 29. 21:14
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%

A nyolcasnak (remélem!!) nincs igaza!

Mert elvileg így is ki lehet alakítani.

Gyakorlatilag meg remélem, hogy nem romlott még el ennyire minden.

szept. 30. 08:15
 12/19 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem nem. Családban igen, ott van feltétel nélküli szeretet. Nem érdekek.

Persze vannak nagyon jó barátságok is, de szerintem ritka, ami tényleg olyan, mint egy jó családi kapcsolat.

szept. 30. 08:30
 13/19 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem igen, viszont ehhez hasonló értékrendű másik fél is kell, szóval nem akárki. És ezt megtalálni nem könnyű, mert ahogy az eddigi válaszok többségét làtod, az emberek többsége érdekből kötődik... És ezt nehéz rögtön kiszúrni és elkerülni, később még jön a csalódás...

Szóval szerencse kell, az biztos.

szept. 30. 08:42
 14/19 anonim ***** válasza:
9%

Nem.

Ahhoz fanatizált emberek kellenének vagy minden tagnak mély önismeret. Konfliktusok és sértődések mindenhol vannak.

szept. 30. 09:26
 15/19 anonim ***** válasza:
100%

Alapvetően minden emberi kapcsolat valamilyen okból/érdekből jön létre, ha nincs családi kötelék.

Lehet a kapcsolat alapja pl. egy adott közösség, egy konkrét szituáció, de az már a feleken múlik, mitkezdenek ezzel a helyzettel és a kapcsolat túlmutat-e majd azon, ahogy létrejött?

Nyilván létezik ilyen kötődés is, de sokkal ritkább, mint pl. a családi kötelék.

szept. 30. 11:25
 16/19 anonim ***** válasza:

Persze, úgy hívják testvér.

Öcsémmel mi így vagyunk, egyikünk sem akar családot, párkapcsolatot sem.

Idegenben nem nagyon bíznék, ha párkapcsolatban sem fogod, megtalálni, barátságban sem.

Esetleg valami szekta, ami elszedi a pénzedet.

szept. 30. 12:44
 17/19 anonim ***** válasza:

Én ezt életemben egyszer ,de sajnos csak rövid időre tapasztalhattam meg és élhettem át. Mégpedig egy korrekt,szinte testvéri férfibarátságban.

F

szept. 30. 12:47
 18/19 anonim ***** válasza:
0%
Manapság mindenhonnan az folyik, hogy csak önös érdekeid legyenek es a család nem fontos. Ez a woke propaganda sokakat befolyásol így egyre nehezebb kialakítani normális kapcsolatokat
okt. 2. 18:04
 19/19 anonim ***** válasza:

Már megint az agymenés, már a woke tehet az emberi önzőségről is, véletlenül sem a jobboldali gazdaságpolitika, a gazdagok támogatása.

okt. 2. 18:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!