Valami baj lehet? Anyukám ma volt mammográfián és rögtön visszahívták hogy nem sikerült a felvétel csináljanak még egyet.
Mindenkinek majd postázzák az eredményt, de olyan furcsa ez nekem. Anya szerint nem lehet semmi.
Véleményetek?
23/n
én anyukámat is visszahívták ,h rossz a felvétel újból kell csinálni,pedig semmi baja nincs mellével :) nah mind1.
ne parázz
Azért kicsit kedvesebben is lehetne válaszolni.
Ne aggódj, nincsen semmi probléma anyukáddal, csak azért hívták vissza, mert tényleg nem vehetők ki jól a felvételek. Ilyen már az én környezetemben is előfordult. Nyugodj meg:)
Nem azért fizetik az operátorokat, hogy rossz felvételről hazudozzanak.
Nem sikerült, hát újat készítenek, ennyi.
Ha baj van azt rögtön mondják,nem húzzák az időt ilyen esetben postázgatással,és azonnal uh-ra küldik tovább.
Mikor én voltam,akkor egy néninek láttak valamit,kijött és mondta,hogy mennie kell más vizsgálatra is,tehát tuti megmondták volna.
Ne aggódj:)
Én meg koponya CT-n voltam, de visszahívtak, mert nem sikerült. Tökjó volt befeküdni még egyszer akkora sugárdózis alá..gratulálok a röntgenasszisztenseknek.
17L
17/L
Az őskövület tomográfok működéséhez az asszisztensek is vért izzadnak.Nem hiszem, hogy sok jóindulatot fedeztek fel a koponyaképeden.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!