Mit gondoltok erről a felállásról?
Ex és én pár hónapja szétmentünk,van egy közös gyerekünk,6évig voltunk együtt.
Nekem van egy új párom,de most oylan helyzetben vagyunk,hogy a gyerkőc minnél többet szertne lenni az apjával.
Kitaláltuk,hogy költözzön haza az apuka hozzánk én és a gyerek mellé,úgy hogy mi "úgy" nem vagyunk együtt.
Én meg közben maradnék az újal csak nem itt találkozgatnánk,aludnánk.
nagyon primitív egy dolog???
Na most lepontozhattok!
Véleményem szerinta kérdező igenis lehet jó anya attó, hogy ilyen helyzetbe került. Keresi a megoldást a helyzetre. Értsük már meg, hogy egy gyereknek nem az anyjára van szüksége, hanem valakire aki egy biztos pont az életében. Nem azért sír éjszaka a gyerek az anyja után, mert neki csak rá van szüksége, hanem mert tudja, hogy ha sír ő lesz az aki odamegy hozzá. A folyamatosan az apuka kel fel hozzá, akkor nem fog az anyjáért sírni.
Attól, hogy a kérdezőnek tönkre ment az előző kapcsolata, amelyből született egy gyerek, még nem kell az életét a gyerekre áldoznia. Persze, fő és elős a gyerek, de ahhoz, hogy kiegyensúlyozottan tudja nevelni igenis szüksége van a saját boldogságára is. Boldogtalan, szomorú, fásult ember nem tud életvidám gyereket nevelni, nem lehet ennyit színészkedni egy gyerek előtt sem.
Miért lenne attól rossz anya, hogy megoldást próbál keresni a gyerek apás korszakára. Hangsúlyozom megoldást!!!!
Akkor lenne ám jó anya, ha ezt figyelmen kívül hagyva a gyerek akaratát, maga mellé kötné, mert ő az ANYJA, és neki joga van ehhez? Ha az apja ellen hangolná, nevelné a gyereket?
A megoldás nem biztos, hogy jó, de az igyekezet, a szándék dícsérendő!
Köszönöm nagyon a válaszokat!
Szép napot mindenkinek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!