Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Karácsony, de hogyan, már...

Karácsony, de hogyan, már előre rossz érzésem van?

Figyelt kérdés

Ez lesz a negyedik karácsony a párommal, eddig még egy karácsonyt sem ünnepeltünk együtt...:(

Miközben a "szeretet ünnepe" van, pont azzal nem találkoztam aznap akit a világon legjobban szeretek.

megértettem az első, sőt a második karácsonyt is, hogy nem voltunk együtt...a harmadiknál már nagyon rosszul esett, és most azt érzem, hogy nélküle el sem tudom képzelni a karácsonyt...

A szüleim (főleg anyukám) nagyon "napellenzős" szerinte a párom "idegen" ameddig nincsen jegygyűrű az ujjamon nincs értelme velünk karácsonyozni...kérdeztem már, hogy min változtatna egy gyűrű, ha kell felhúzunk egyet...ha már csak ezen múlik.:-S

Szóval látom rajta, hogy elzárkózik a dologtól nagyon, ez nekem annyira fáj...tavaly már épp, hogy nem sírtam el magam...

Oké, a karácsony valóban egy bensőséges ünnep, elsősorban a családé, de a párom már annyira közel áll hozzám, ő a legfontosabb ember az életemben.

Nem tudom, hogyan oldjuk meg a dolgot, hogy közben elkerüljük a családi botrányt...az se lenne vagány, ha meghívnám a páromat, anyukám meg nézne rá mint egy véres húsra (túlzásokkal élve):-S

A családja velem nagyon kedves biztosan szívesen látnak engem, de akkor már jó lenne nálunk is lenni, különben milyen érzés a páromnak?

Már herótom van az egész ünneptől előre...nekem ez fontos lenne, s nem tudom mit tegyek...hogyan változtassak.

A páromat egyébként nagyon kedvelik a szüleim, de ilyen ünnepeken szerintük nincs helye:((

hogyan tovább?

2010. nov. 3. 14:03
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Mikor mi még nem éltünk együtt, 23-án minden évben "elő szentestéztünk" kettesben. Az volt a mi ünnepünk :-)
2010. nov. 3. 16:02
 12/14 A kérdező kommentje:

hát mi sem élünk együtt...de ez az "előszentestézés" már 3 éve megy...amikor az ajándékbontogatás, család, igazi KARÁCSONY akkor úgysincs Ő ott...és ez olyan rossz:(

Most komolyan ha nem leszek otthon szentestén, amúgy meg "otthon" lakom (vagyis albérletben, de azért a szüleim eltartanak) hogy csináljam ezt meg? Azért nincs ehhez pofám:-S

2010. nov. 3. 17:55
 13/14 anonim ***** válasza:
Nem értem mért nem mentek el kettesben valahova. A családban vagy a barátoknak csak van egy üres nyaralójuk, lakásuk ahova mehetnétek. Ne vidd a családi ünnepre a pasid mert mégis csak vendég akkit kerülgetni kell de azért 20 évesen kicsit legyetek már önálobbak.
2010. nov. 3. 19:15
 14/14 A kérdező kommentje:
köszönök minden választ...átgondolom még egyszer...
2010. nov. 3. 20:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!