Karácsony, de hogyan, már előre rossz érzésem van?
Ez lesz a negyedik karácsony a párommal, eddig még egy karácsonyt sem ünnepeltünk együtt...:(
Miközben a "szeretet ünnepe" van, pont azzal nem találkoztam aznap akit a világon legjobban szeretek.
megértettem az első, sőt a második karácsonyt is, hogy nem voltunk együtt...a harmadiknál már nagyon rosszul esett, és most azt érzem, hogy nélküle el sem tudom képzelni a karácsonyt...
A szüleim (főleg anyukám) nagyon "napellenzős" szerinte a párom "idegen" ameddig nincsen jegygyűrű az ujjamon nincs értelme velünk karácsonyozni...kérdeztem már, hogy min változtatna egy gyűrű, ha kell felhúzunk egyet...ha már csak ezen múlik.:-S
Szóval látom rajta, hogy elzárkózik a dologtól nagyon, ez nekem annyira fáj...tavaly már épp, hogy nem sírtam el magam...
Oké, a karácsony valóban egy bensőséges ünnep, elsősorban a családé, de a párom már annyira közel áll hozzám, ő a legfontosabb ember az életemben.
Nem tudom, hogyan oldjuk meg a dolgot, hogy közben elkerüljük a családi botrányt...az se lenne vagány, ha meghívnám a páromat, anyukám meg nézne rá mint egy véres húsra (túlzásokkal élve):-S
A családja velem nagyon kedves biztosan szívesen látnak engem, de akkor már jó lenne nálunk is lenni, különben milyen érzés a páromnak?
Már herótom van az egész ünneptől előre...nekem ez fontos lenne, s nem tudom mit tegyek...hogyan változtassak.
A páromat egyébként nagyon kedvelik a szüleim, de ilyen ünnepeken szerintük nincs helye:((
hogyan tovább?
eljegyzést jövőre tervez a párom. (legalábbis szerintem, mert meglepetést szeretne, ami idén nem jött össze)
gyűrűvel vagy gyűrű nélkül ugyanaz az ember nem? vagy csak én nem értem az összefüggést?:-S
végül is hajlíthatunk egy rézdrótot egymásnak ha attól csillapodnak a kedélyek:))
Mi idén harmadik éve úgy oldjuk meg ezt a kérdést, hogy 24-én mindenki a saját családjával van. 25-én ő jön hozzánk, 26-án én megyek hozzájuk.
A karácsonyt is megtartjuk és a családi béke is megmarad.
elmúltam húsz éves.
két éve távkapcsolatban élünk mert más városban vagyunk egyetemisták. Emellett persze rengeteget találkozunk, szoros kapcsolatunk van, mindent tudunk egymásról.
a fenti okok miatt nem tudunk összeköltözni, viszont
házasságot és gyereket szeretnénk, egyetem után..
idei nekünk is 4. karácsony...
24-én mindenki családdal,25-én reggeltől viszont együtt,szilveszter utánig nem is látnak minket...
Még mindig anyádnak akarsz megfelelni... miért??
Magad írtad, a párod a legfontosabb ember a világon számodra, tehát fontosabb anyádnál is és az ő véleményénél is. Nagyon egyszerű a dolog: jelentsd be, hogy idén a szentestét a párodéknál töltöd (gondolom, az ő családja számára te nem egy idegen vagy), majd 25-én meglátogatod a szüleidet az ajándékokkal, a párod nélkül. Persze, ez járni fog jókora buffogással meg durcázással az első pár évben, de most akkor felnőttek vagytok vagy sem? És ezzel nem azt mondom, hogy fordulj el a szüleidtől, csak gondold végig, hogy mit szeretnél jobban, vállad fel és tegyél érte.
Ha meg mégsem annyira a legeslegfontosabb ember a világon a párod, akkor meg kibírod, hogy azt a pár napot külön töltsétek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!