Ez milyen szülő?
Hány évesek vagytok? Ha gyerekek, gyámügyhöz nem jelentett egy pszichológus sem? Egyáltalán nem normális amit anyád művel. Ha ott lettem volna még egyet löktem volna rajta az ablakban. Szörnyű, ahogy ez a nőszemély bánik veletek.
Amint felnőttetek mind a ketten, a kapcsolatot szakítsd meg vele. Ebből soha jobb nem lesz. Neked egy más környezetre van szükséged, ahol nincs egy ilyen agyament szerencsétlen.
Ide vezet csók meg babaváró, meg társai.
Alkalmatlan emberek csinálnak gyereket, de emberi módon nem tudják nevelni. Ez bár régen is volt,ára egyre gyakrabb.... borzalmas.
Kitartást kérdező! Felnőni, munkàt találni, elköltözni! És aztàn csakésszel gyereket szülni...!
Borzalmas, gyereke lelkét nyomortó szülő az ilyen
És az a gáz hogy apud sem egy főnyeremény. Két szék közül a padlón ültök tesóddal
Iskola pszihológussal beszéltél? Suliban milyenek az eredményeid? Diákmunkát esetleg vállalni ha tudsz? Nem lennél otthon és lenne pénzed is (már ha anyád nem venné el)
Ami anyukád viselkedésének jövőbeli változását illeti. Nos nem lesz vagy ha lesz akkor rosszabb lesz. Tűrd amíg muszáj. Igyekezz minnel jobban tanulni hogy mehess majd egyetemre, koliba és utána a szépen le is válasz majd róla. Tesódat is próbáld erre ösztönözni. Ne reméljétek hogy jobb lesz, mert nem lesz. Nem fair hogy ilyen szülőket kaptatok, de ha ezt dobta az élet akkor ezt dobta. Meg kell vele küzdeni. Ami nem öl meg az megerőssít. Próbáljatok minnél önállóbak lenni. Ne kérjetek segítséget csak ha nagyon muszáj.
Tüzd ki a célt magadnak és arra koncentrálj. Diákmeló, jó tanulmányi átlag, egyetem, koli.
Csak ez legyen az eszedbe
És ha egyszer kikerülsz utána az ajtót sem kell rányitnod anyádra, de apádra sem
Egyiknek sem való gyerek. Nem jó szülők
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!