Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tegyek, ha az anyukám nem...

Mit tegyek, ha az anyukám nem engedi, hogy azt vegyem fel, amit akarok?

Figyelt kérdés

Úgy értem nem azt a méretet.

Mindenből M- eset meg L- eset akár venni, pedig a meretem S vagy XS, mert azt mondja, "majd negnovok, és akkor jól fog jönni a nagyobb".

Bro!

Persze jó, örülök hogy egyáltalán van ruhám stb stb de ha már van, miért ne legyen jó?

Próbáltam neki ezt elmondani, de hajthatatlan.

Azért is bosszantó, mert egyébként jó alakom van, és jól is állnának a dolgok, ha nem ilyen zsákokban kéne járnom.

16/ L

szept. 8. 13:21
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
84%

Anyukád mnondjuk egyszerűen csak féltékeny rád, amiért fiatal vagy, és azért akar szar cuccokban járatni, mert ha ő csinosabban öltözik, az jót tesz az egójának.

Én anyám dettó, ő állandóan a súlyomon lovagolt, miért vagyok 56 kiló, sokat eszek, elhíztam, mert ő 52 kilósan ment szülni... :D

Ja csak ő 161 centi én 170. Ez a hozzám-állása nem változott semmit, tizensokéve nem beszélek vele.

szept. 9. 09:19
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
Nem genetika a hízás #9. Ha nem zabálsz lem leszel kövér, és jók lesznek a ruháid is. Nekem is jók a 13 éves ruháim is még 20 évesen is.
szept. 9. 09:19
 13/14 Metionin ***** válasza:
100%
Igazából nem sok mindent tudsz tenni. Anyám ugyanezt csinálta, 12 évesen megálltam a növésben de mindig nagy, bő ruhákat hozott haza, egyedül nem vehettem semmit, pénzt nem adott. Ráadásul neki az a filozófiája, hogy az ami pont jó rád, az kicsi, az a jó méret, ami lóg. Ha nem enged egyedül vásárolni, akkor ezt sajnos tűrnöd kell amíg majd magadnak veszel ruhát. Azt te tudod, mennyire lehet vele beszélni, de gondolom ezen már túl vagy. Hogy a valódi kiakadós hisztit megéri-e a dolog, azt megint te tudod.
szept. 9. 11:32
 14/14 anonim ***** válasza:
15%
Nem ringyót akar nevelni gondolom
szept. 9. 21:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!