Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tegyek, ha az anyukám nem...

Mit tegyek, ha az anyukám nem engedi, hogy azt vegyem fel, amit akarok?

Figyelt kérdés

Úgy értem nem azt a méretet.

Mindenből M- eset meg L- eset akár venni, pedig a meretem S vagy XS, mert azt mondja, "majd negnovok, és akkor jól fog jönni a nagyobb".

Bro!

Persze jó, örülök hogy egyáltalán van ruhám stb stb de ha már van, miért ne legyen jó?

Próbáltam neki ezt elmondani, de hajthatatlan.

Azért is bosszantó, mert egyébként jó alakom van, és jól is állnának a dolgok, ha nem ilyen zsákokban kéne járnom.

16/ L

szept. 8. 13:21
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
97%
Ráadásul 16 évesen annyit nem is fogsz nőni, hacsak nem hízol meg.
szept. 8. 13:24
 2/14 anonim ***** válasza:
15%
Nem azon van a hangsúly, hogy a kérdező nőne 16 évesen, hanem, hogy, ha igen, akkor is még vékonyabbnak fog tűnni.
szept. 8. 13:44
 3/14 anonim ***** válasza:
90%
Hát, nagyon ez ellen tenni nem tudsz. Viszont ha nagyon idegesít akkor menj el s vegyél magadnak normális méretet belőle s ne mond el anyukádnak így nem lesz belőle probléma.
szept. 8. 14:03
 4/14 anonim ***** válasza:
91%
Azt nem engedi hogy egyedül vásárólj magadnak?
szept. 8. 16:09
 5/14 anonim ***** válasza:
91%

Megmondod neki, hogy 16 évesen már nem fogsz méreteket nőni. Többször kell megpróbálnod meggyőzni.

Ha semmi sem segít, akkor egyrészt ha van zsebpénzed, vehetsz magadnak ruhát. Elmehetsz valahova diákmunkára is, a keresetedből vehetsz magadnak ruhát. Ha megvan az anyukád által vett holmiról a vásárlást igazoló blokk, sok helyen ha visszamész, simán be tudod cseréltetni kisebb méretre.

szept. 8. 17:02
 6/14 anonim ***** válasza:
94%
Szerintem az ok abban keresendő, hogy nem képes elfogadni a tényt, hogy kezdesz nővé változni. Így igyekszik ezt az öltözékeddel kimutatni. Az is lehet hogy az általad választott ruhadarab a, méretedben kirívó, míg az ő választása kevesebbet mutat meg.
szept. 8. 17:25
 7/14 anonim ***** válasza:
42%
Hát gondolom ennyi idősen már magadnak veszed a ruháidat, akkor nem értem miért szól bele. Ha meg még nem te veszed akkor meg mikor veszitek a ruhat gyorsan csereld ki a meretedre. Lehet nem a legjobb ötlet, de jobbat nem tudok.
szept. 8. 18:52
 8/14 anonim ***** válasza:
100%

Hívj segítségül egy eladót, hogy ajánljon neked ruhát, méretet stb. Akkor ha külsős ember mondja, lehet anyukád is észre veszi magát.

Másik opció, higy ne hord azokat a ruhákat, neten használtan lehet olcsón jó cuccokat venni, hátha ráeszmél, hogy felesleges megvennie és előbb utóbb engedi, hogy a saját méretedben keresgélj.

szept. 8. 22:11
 9/14 anonim ***** válasza:
85%
24 vagyok, de siman ram jonnek a 14(!) eves kori ruhaim, pedig szultem is azota. Genetika ki mennyire hizik meg es mikor, en nem szedtem fel semmit. Magasabb se leszel mar nagyon.
szept. 9. 08:42
 10/14 anonim ***** válasza:
100%

36 vagyok, simán rámjönnek azok a ruhák, amit 15-16 évesen hordtam ugyanis alig változott a súlyom (2-3 kiló ingadozás, az meg semmi).

16 évesen is S-M volt a méretem, most húszévvel később is.

szept. 9. 09:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!