Mit tegyek, ha az anyukám nem engedi, hogy azt vegyem fel, amit akarok?
Úgy értem nem azt a méretet.
Mindenből M- eset meg L- eset akár venni, pedig a meretem S vagy XS, mert azt mondja, "majd negnovok, és akkor jól fog jönni a nagyobb".
Bro!
Persze jó, örülök hogy egyáltalán van ruhám stb stb de ha már van, miért ne legyen jó?
Próbáltam neki ezt elmondani, de hajthatatlan.
Azért is bosszantó, mert egyébként jó alakom van, és jól is állnának a dolgok, ha nem ilyen zsákokban kéne járnom.
16/ L
Megmondod neki, hogy 16 évesen már nem fogsz méreteket nőni. Többször kell megpróbálnod meggyőzni.
Ha semmi sem segít, akkor egyrészt ha van zsebpénzed, vehetsz magadnak ruhát. Elmehetsz valahova diákmunkára is, a keresetedből vehetsz magadnak ruhát. Ha megvan az anyukád által vett holmiról a vásárlást igazoló blokk, sok helyen ha visszamész, simán be tudod cseréltetni kisebb méretre.
Hívj segítségül egy eladót, hogy ajánljon neked ruhát, méretet stb. Akkor ha külsős ember mondja, lehet anyukád is észre veszi magát.
Másik opció, higy ne hord azokat a ruhákat, neten használtan lehet olcsón jó cuccokat venni, hátha ráeszmél, hogy felesleges megvennie és előbb utóbb engedi, hogy a saját méretedben keresgélj.
36 vagyok, simán rámjönnek azok a ruhák, amit 15-16 évesen hordtam ugyanis alig változott a súlyom (2-3 kiló ingadozás, az meg semmi).
16 évesen is S-M volt a méretem, most húszévvel később is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!