Álomnő, vagy lábtörlő akarsz lenni? Mire jó ez a nyilt uszítás?
"meglepődve tapasztaltam, hogy volt olyan kapcsolat az életemben amikor szerelemtől elvakultan már néha én is lábtörlővé váltam."
A szerelemnek pont ez a lényege, hogy az ember feltételek nélkül adja át magát a másiknak. Lábtörlővé csak akkor válhatsz ezzel, ha a másik ezt ki is használja és beléd törli a lábát.
Szóval az ilyen tanfolyamok pont az esélyt veszik el tőled, hogy egy kicsit önfeledten kiszolgáltatott lehess, ugyanis ezt hívják boldogságnak. Amikor ki van kapcsolva a védelmi rendszered, mert nincsen rá szükség.
Ezek a tanfolyamok arra jók, hogy folyamatosan védekezz. Tudod mi lesz az eredménye? Képzelj el egy páncélos vitézt, aki állandóan teljes fegyverzetben, szezett lándzsával, zord arccal lovagol fel, s alá a területén.
Te szeretnél vele életközösséget, amikor nyilvánvaló, hogy sérült?
"csak annyit, hogy ne bántson"
Na ez a nehéz terület. Saját életemből tudom, hogy amikor a legjobban bántottam meg másokat, akkor lepődtem meg a legjobban, hogy amit mondtam, az egyáltalán bántó volt.
Az együttélésnek ez is egy kulcs része, megismerni annyira a másikat, hogy tudjam, mi bántja nagyon és azt mindenáron elkerülni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!