Mit csináljak hogy ne én legyek a lábtörlő itthon?
Összehasonlítás eleve rossz. Az egyéniséget kell erősíteni mindenképp, és egyébként meg nem is egyformák a körülmények, ő idősebb stb stb.
Mondjuk 1 hét még talán nem olyan vészes (ez nem mentés ugyanolyan szar persze), remélhetőleg nem lesz durvább. Egyébként nálam mindig öcsém volt a favorite, illetve nem is hanem eleinte bátyám aztán ez így átalakult bátyámról öcsémre, de azért valahol még bátyám ott van az élen.
És te meg hiába magyarázod mert eleve elfogultan állnak hozzá ilyenkor amit meg nem kéne. Szóval mind a gyerekeik egyenlően kell kezelni, illetve külön külön nem egymáshoz viszonyítva. Hmm, attól függ rád ez milyen hatással van, hogy mi lesz. Amugy meg amit tehetsz hát veszekedés. Ha például valamiért amit a bátyád csinált téged csesznek le.
JA ÉS ne fordulj befelé emiatt. Azzal végleg elvágod magad. Hanem ha beszélni akarsz róla xy-al akkor beszélgessetek, csak ne egymagadba. Meg persze ne akárkinek mond el, de paranoidnak se kell lenni. Már csak én nekem mondták hogy "erről ne beszélj senkinek jó" én meg valami szuper fontos dolognak tartottam hogy erről akármiért se beszélek. Szóval ne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!