Tegyek valamit ha az unokahúgom hazudozik?
Szia!
Én habozás nélkül szólnék a szüleinek, hiába nem a te dolgod,de ha így folytatja egy semmire kellő ember lesz belőle, nem beszélve arról, hogy (ne haragudj, hogy ezt mondom) még egy kis takony, és iszik, cigizik, meg bulizik!!!! meg hát ahogy viselkedik.
2 hatalmas atyai pofon majd helyre teszi, bár hozzá tenném, nem értem miért engedik el ilyen fiatalon császkálni az éjszakába:S
22/L
első vagyok. láttam amúgy, hogy írtad, hogy sokszor a szülei tudta nélkül bulizik, de ezek szerint azért néha elengedik!
meg egyénként is, és ha történik vele valami??? annyira gyerek még, és hát a mai világban... :S
hát így van, azért nem lehet mindent megengednie magának. De sajnos, ha te már szóltál a szüleinek, és semmi hatása, akkor nem tudom mit lehetne tenni. Helyettük nem nevelheti meg senki:S:S:S
esetleg, ha te beszélnél vele? el magyarázni neki szépen, hogy ha így viselkedik, r.bancosan és stb.. akkor a későbbiekben, mindenki csak ki fogja használni, és nem tud majd egy normális párkapcsolatot létrehozni. Fuu olyan híre lesz neki mire felnő, hogy senkinek sem fog kelleni!:S:S
akkor hagyd, tudom, hogy nehéz, de ahogy a másik válaszoló is mondta, ha a szülei is ennyire "törődnek vele", akkor majd meg tanulja a maga kárán, hogy egy semmibe vett r.bancnak fogják nézni a városban.:( én azért sajnálom őt, mert ebben a korban még nem értik(vagy nem is akarják érteni), hogy ez értük van és nem bántani akarjuk őket.
úgy látom ő egy különösen nehéz eset! nem akarlak el keseríteni, de akkor te is hiába próbálkozol.:(
de azért az említsd meg neki, hogy X év múlva majd ha ki tisztul a feje, akkor rá jön hogy milyen buta volt, és t előre szóltál neki!
Sajnos nagyon sok fiatal így van. Majd elkezdődik a szexuális életük, pedig a saját testükkel nincsenek tisztába.
Te már mindent megtettél érte. Szerintem hanyagold, hátha egy idő után magától is rájön.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!