Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mostohaapűm keresztlányának a...

Mostohaapűm keresztlányának a férje már másodjára fogta meg köszönésnél a mellemet. Ideges vagyok,undorodom,és anyámat még csak nem is érdekli.Mikor történt egyszerűen megszólalni nem tudtam,most meg ideges vagyok hogy nem cselekedtem,mit tegyek?

Figyelt kérdés

köszönésnél a kezét rá tette a mellemre ugy fogtam meg és raktam arébb,ez már a második eset volt. Utálom amikor jönnek amúgy is mert azok a tipik idegesítő rokonok, egésznap ki sem jöttem inkább a szobámból,elmenni nem tutdam mert van egy nagyobb sérülésem ami ágyhoz köt. Elmondtam anyának erre csak ennyit válaszolt, hogy "jó hülye"

nekem iszonyat rosszul esik hogy lefagytam már másodjára,elmondom neki és még csak meg sem véd.

Itt remegek az idegességtől,és undorodom a saját testemtől.

Tudom,nem egy erőszakolás történt, de rám valamiért még is úgy hat,hogy úgy ért hozzám,hogy rááadásul felesége van,és van köztünk 20 év, a másik meg hogy nem adtam ilyesmire engedélyt.

Egyszerűen borazsztóan ideges vagyok.

szept. 1. 19:02
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
71%
Mármint az edesszuleiddel.
szept. 1. 19:51
 12/26 anonim ***** válasza:
81%

Legközelebb vágd pofán, vagy rúgj a lába közé ahogy csak bírsz.

Hány éves vagy?

szept. 1. 20:13
 13/26 anonim ***** válasza:
83%
Elég egy tiszteletlen dolog ez hogy valaki a felesége jelenlétében letapiz egy másik hölgyet. Én ha nő lennék biztos hogy felpofoznám, akárki is legyen az(kivéve bf). Te is cselekedj, biztosan elszégyenli magát.
szept. 1. 21:01
 14/26 anonim ***** válasza:
28%
Cigòk vagytok mi??
szept. 1. 21:17
 15/26 anonim ***** válasza:
68%
Legközelebb rántsd fel a térdedet teljes erőből, hogy ágyékon találja. Legyen emlékezetes, hogy ne próbálja meg többet. Mondd meg neki, hogy miért kapta.
szept. 1. 21:38
 16/26 anonim ***** válasza:
34%
16 Biztos, hogy nem azok, az irasmodjabol kitunt volna... te viszont szalonrasszista vagy, de legalabbis feher felsobbrendu fasko jobber, mert azt feltetelezed, hogy ez csak C tipusu sajatossag. Hat nem, sok feher magyar p@tkany is van. :)
szept. 1. 21:38
 17/26 anonim ***** válasza:
38%
17 Azt azert inkabb ne, mert maradando testi sertes eseten feljelentheti, perre vihetik az ugyet es lesz egy felfuggesztett priusza a kerdezonek...
szept. 1. 21:40
 18/26 anonim ***** válasza:
78%

#13 Ha meg valaki eltörné ezért a kezedet, nem értenéd ennyi ésszel, hogy hol a probléma...

Gondolom, ha a lányod, feleséged, testvéred fogdosná idegen hasonló értelemmel ellátott ösztönlény még le is pacsiznál vele... Gratulálok!

szept. 1. 21:41
 19/26 anonim ***** válasza:
100%

“ legalabbis feher felsobbrendu fasko jobber, mert azt feltetelezed, hogy ez csak C tipusu sajatossag “

Nehari de te is azt írtad az írásából kitűnt volna ha cigi

szept. 1. 23:02
 20/26 Darius- ***** válasza:
17%

Itt olyan válaszokat kaptál, amelyek arra vonatkoznak mit tettek volna ők a helyedben. Ez nulla segítség, mert már nem lehet változtatni. Te azt kérdezted mit tegyél. Ha kétszer előfordult, esélyes a harmadik is. Lehet bekapcsolva hagyni a mobil kameráját következő látogatásnál és feljelentheted a rendőrségen. Meg is ütheted, de lehet vissza fog ütni, mert nyilván ő az erősebb. Ezért lenne érdemes önvédelmi vagy cselgáncs órákra járni.

Még valami: lépj túl rajta, ne érzékenyülj el.

szept. 1. 23:23
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!