Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit szólnátok, ha a fiatok/lán...

Mit szólnátok, ha a fiatok/lányotok a semmiből bejelentené, hogy albérletbe költözik?

Figyelt kérdés

Nagykorú már egy ideje, de egyetemen tanul, nappalis, tudomásod szerint nem dolgozik, tehát te tartod el, amúgy kollégista.

Egyszercsak a semmiből bejelenti, hogy nem marad a koliban, megy albérletbe, lakótársakkal. Ekkor tudod meg, hogy amúgy hónapok óta dolgozott suli mellett és egy szóval sem említette neked ezt.

aug. 31. 11:51
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
78%

A 7-es vagyok, le lettem pontozva. Pedig tényleg elgondolkodnék azon, hogy a gyermekem miért nem mond el nekem egy ilyen jelentős életeseményt.

A kérdésre a válasz: Menni akar, már mindegy, hogy mit szólok. Nincs jelentősége.

aug. 31. 13:18
 12/13 anonim ***** válasza:
74%

11

Elmondja, hogy alberletbe költözik. Ezen felül mit kellene még?

aug. 31. 13:20
 13/13 anonim ***** válasza:

Miért kellene elmondanom, hogy dolgozom, tanulok? Bocsi... Felnőtt vagyok, és attól mert épp még otthon élek, nem mindenről kell beszámolni.

Nálunk is szó szerint így volt. Egyetem mellett melóztam, aztán elköltöztem.

Én sem kérdezgettem anyámat, az aktuális napi programjáról. Ha elmondta, elmondta, ha nem nem. Az ő döntése, felnőtt.

Én is az voltam.

szept. 1. 08:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!