Mit szólnátok, ha a fiatok/lányotok a semmiből bejelentené, hogy albérletbe költözik?
Nagykorú már egy ideje, de egyetemen tanul, nappalis, tudomásod szerint nem dolgozik, tehát te tartod el, amúgy kollégista.
Egyszercsak a semmiből bejelenti, hogy nem marad a koliban, megy albérletbe, lakótársakkal. Ekkor tudod meg, hogy amúgy hónapok óta dolgozott suli mellett és egy szóval sem említette neked ezt.
#6 Hát nem tudom, bennem kérdéseket vetne fel, hogy miért nem szólt egy szót sem hónapokig arról, hogy amúgy dolgozik.
Én annyira nem ugrálnék örömömben a hírtől, hanem magamba néznék. Nem azért, mert elköltözik, az nem sok változás, egyetemi koliból simán lehet, hogy hetekig haza se jön. Az tök normális, hogy igénye van a költözésre. Nekem csak az a furcsa, hogy miért nem szólt a tervről hamarabb? Miért hallgatta el, hogy dolgozik? Miért érezte ennek szükségét?
Ha ő ezt szeretné tegye nyugodtan de kérdező.
Neked lehet azért nem mondta el mert félt hogy lebeszéled vagy megróbálod megakadályzozni
8
Mert nem mindenki érzi szükségét annak, hogy mindent elmondjon a szülőnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!