Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Egyedül élek Budapesten, fel...

Egyedül élek Budapesten, fel költöztem Vidékről pár hónapja. (Szüleimtől) szobát bérlek, lakást szeretnék de a havi keresetem éppen arra elég hogy fenn tartsam magam..?

Figyelt kérdés

Nem volt valami jó a családi kapcsolatom,és munka lehetőség sem volt ott vidéken ezért is költöztem fel hátha jobb lessz

Viszont így haladni nem tudok

És csak úgy tudtam fel költözni hogy el kellet adjam az autóm így haza menni sem szeretnék mert akkor feleslegesen adtam el… eléggé kilátástalan az életem valaki tud valami vigaszt vagy valami tippet tanácsot adni?

aug. 28. 18:16
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
49%

Akinek bejön a külföldi lét és jól keres, az nem jön haza egyhamar, nem tudja otthagyni a húsos tálat.

Az ilyen hogy sok helyen voltam es hazajöttem nem utal nagy sikerre

aug. 29. 07:38
 12/13 anonim ***** válasza:
19%
Rendben. Nekem megfelel, amiket gondolsz. Nincs vele dolgom. Az a tiéd.
aug. 29. 08:38
 13/13 anonim ***** válasza:
76%

Külföldön élek, kiköltözni féléves keresetembe került.

Tudod, lakásbérlés, azaz első két havi bér PLUSZ kaució. Egy olyan ember, aki Mo-n sem tud lakást kivenni elfelejtheti.

Vagy megy munkásszállóra, mint B opció.

aug. 29. 11:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!