Egyedül élek Budapesten, fel költöztem Vidékről pár hónapja. (Szüleimtől) szobát bérlek, lakást szeretnék de a havi keresetem éppen arra elég hogy fenn tartsam magam..?
Nem volt valami jó a családi kapcsolatom,és munka lehetőség sem volt ott vidéken ezért is költöztem fel hátha jobb lessz
Viszont így haladni nem tudok
És csak úgy tudtam fel költözni hogy el kellet adjam az autóm így haza menni sem szeretnék mert akkor feleslegesen adtam el… eléggé kilátástalan az életem valaki tud valami vigaszt vagy valami tippet tanácsot adni?
Előfordulhat, hogy mégis haza kell menj és fogadd el, hogy nem sikerült, de megpróbáltad legalább.
Én mai ésszel az egyszerű utat választanám, mondom ezt úgy, hogy külföldön lakom.
A válasz a szívedben van, te tudod hogy mit kell tegyél, mire vágysz. Hazamennél? Vagy tovább próbálnád? Tedd azt, amit a szíved diktál, mert aki nem hallgat a szívére, előbb utóbb megbetegszik!
Aki ajánlja külföldöt kapásból, volt már külföldön dolgozni?
Gondolom sejti, hogy nincs kolbászból a kerítés és a jó munkák nem a bevándorlókat várják, minden ismeretség nélkül, sok esetben még a nyelvtudás sem segít!
Azonkívül a fizetés ha nagyobb is, elmehet az a plusz a lakhatásra és a transzportra, amely sokkal drágább mint Magyarországon!
Másik meg, hogy olyan szakmád kell legyen, ami külfödön kapós, MINDENES NEM KELL, aki mindenhez ért és semmihez!
A következő szakmák menők: orvos, csőszerelő, villanyszerelő, ezek a tuttibbak, (ha tudod legalább az angolt ezekkel is) az építkezésben ha felvesznek külföldi magyar cég vesz fel akik lehúznak! A fizetés egyötödét adják, kihasználva hogy még nincs papírod, személyiszám stb, sokan akik nyelvet nem tudnak ott ragadnak végül retúr repjegyért dolgoznak félévet!
Milyen külföld, oda nagyon talpraesettnek kell lenni, aki otthon nem sikeres, külföldön sem lesz az!
Minden más szakma ami ezeken kívül esik évekbe telik amíg el lehet helyezkedni velük, diplomákat validáltatni, nyelvet tanulni stb
Voltam igen, nem is egy országban.
Nem tudom értelmezni, amit itt összehánytál. Csupa torzítás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!