Mennyire bonyolult néhány bútor költöztetése és mennyibe kerül kb. Budapesten? Mire számítsak?
A távolság kevesebb, mint 5 km.
Földszintről földszintre kell vinni egy 140x200-as ágykeretet (IKEA rácsos, könnyű, de nagy) egy mosógépet (kisebb méret), egy TV-t (kisebb méret), és egy matracot.
Ez nagyjából mekkora munka?
A matracot még nem vettem meg, de szükségem van rá.
Inkább vegyem meg költözés után, vagy most? Kevesebbet fizetnék a költöztetésre matrac nélkül?
2 hónap múlva költözöm.
- Matracot csak az új helyen vedd!
- A cipelés semmi, bérelj egy MOLNÁRKOCSI nevű dolgot, meg 2 alkeszt a helyi kocsmából!
Az a baj hogy a legtobb ceg minimum 3 orara szall ki es akkor is felszamlazza ha nem tart addig. Akikkel en koltoztem total rendben voltak. Iroasztal, franciaágy, kis fagyaszto, komod, egy kisszekreny, etkezoasztal, 3 etkezo szek.
2 ora 10 p. 42500 ft a 3 orara kiszamlazva. 3. Emeletrol elsore, kb 2 km távra.
Amiket te itt felsorolsz azt 2 atlagember is elviszi egy berelt nagyobb csomagteres autoval. Es akkor csak a berlest kell fizetni.
A matracot az uj helyre vedd. Valszeg amugy a matrac kb plusz 10 perc de inkabb 5 szoval nem.
Ha céget hívsz, aki számlát is ad, az 39 000 volt a legolcsóbb, akit találtunk tavalyelőtt.
Ha tudsz vezetni és pakolni, akkor érdemes inkább autót vagy utánfutót bérelni.
Attól függ, miről van szó, 1 forduló, 2 bútordarab, kézi csomagok, vagy egy lakás?...
"egy 140x200-as ágykeretet (IKEA rácsos"
Szét kéne szerelni.
"egy mosógépet (kisebb méret)"
VAN LÉPCSŐ?
Én nem vállalnám magamnak a mosógépet.
Ez nekem bútorszállítósnak tűnik.
"Haverral 0huf."
Egy polcot kellett volna nekem elhozni. Írtam körlevelet 200 ismerősnek. Szerinted hányan írtak vissza?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!