Hovà, kihez fordulnàtok, ha az lenne a sejtésetek, hogy a pàrotok molesztàlja a közös gyermeketeket?
A gyermek 2 éves múlt, néha vannak kisebb elszólàsai, hogy A fütyije volt piszkàlva. Miután az adott pàrral van gyakran felàll A fütyije, A paplan alatt gyakran van A másik keze, ha a gyereket altatja és ehhez hasonló erre utaló történések vannak.
De semmi konkrét bizonyíték nem àll rendelkezésre, emiatt rendőrséghez nem tud fordulni az ismerősöm.
Vedőnőhöz, családvédelemhez nem mer fordulni, mert ha kiderül, h téved vagy nem sikerül bizonyìtani megütheti ő is a bokàjàt ràgalmazàsért.
Szülő, aki segìteni tudna màr nem él, nincs hova mennie illetve, ha el is vàlna fent àll a lehetőség, h a màsik kapja a Gyermekfelügyelet vagy legalábbis osztott lesz, amikor ő nincs ott, h felügyelje, h mit csinàl A màsik.
Sok FBI-osnak egy szóval sem volt ìrva, h éjjel nincs rajta pelus.
Illetve két éves elmúlt, ahogy màr ìrtam... Hogy ez 4 hónappal vagy 8 hónappal volt-e nem szeretném leìrni, mert anonim oldal és nem szeretném azt sem, h bàrki csak sejtse kiről van szó.
Emiatt nem neveztem meg a nemét sem, h ki kit gyanúsit molesztàlással. De mondjuk, h A gyanúsitja B-t.
És A nem tudja, h mit csinàljon, kihez menjen. Mert, ha kiderül, h B àrtatlan nem fogja tudni lemosni magàról.. Viszont A-t zavarja ez az egész szituáció.
Csalàdvédelmi szervek a jelzési kötelezettség miatt nem jöhetnek szóba.
Konyorgom ne gondold tul a dolgot.
A nagyresze amit leirtal termeszetes biologiai folyamat.
"Sok FBI-osnak egy szóval sem volt ìrva, h éjjel nincs rajta pelus."
Szóval az apja leveszi róla a pelenkát altatás közben? Pelenkában ugyanis 1) nem fér hozzá a fütyijéhez 2) te sem láthatod, hogy feláll-e vagy sem.
Ez a kérdés nem igaz.
Ha mégis, privát üzenetet írj.
Apám keze is mindig a paplan alatt volt, amikor altatott. Szerettem úgy elaludni, hogy megöleltem az alkarját.
Azért mindenbe nem kell molesztálást látni.
Bàrcsak annyi szabadidőm lenne, h itt szórakozam kamu sztorik ìràsàval....
Nem, nem kitalàlt.
B nem mindig altatja, de ha igen, amikor A bemegy olyankor a szobàba B hirtelen kikapja a kezét a takaró alól, mint, ha valami rosszat csinált volna addig. De A nem megy oda és ràntja fel A paplan/ takarót, h mit csinàlt.
A felálló fütyi pedig napközben szokott làtványos lenni. Miután hazaér pl. elvileg boltból B-vel a gyermek felàll a fütyije... Laza a nadràg rajta, màs, h van mindig bekötve. Mert oké, h kell pisilni útközben néha a gyermeknek, de mindig? A is viszi sétàlni, ha jó idő van, de nem mindig kell útközben pisilnie.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!