Milyen maradt a kapcsolatod a volt pároddal, ha közös gyermeketek van?
Az egyikkel kifejezetten ellenséges. Gyűlöljük egymást.
A másikkal változó, a barátitól a barátságtalanig minden volt már.
Fájdalmas dolog a szakítás/válás, az is számít, hogy hogyan és miért.
A szüleim váltak. Eleinte volt feszültség, ami érthető, de akkor még szerencsére elég kicsi voltam, és kihagytak belőle, csak nem volt "csevegés" meg nem voltak közös programok. Úgy 10 év alatt eléggé normalizálódott a viszony: először az én születésnapomat ünnepeltük együtt, aztán már a karácsonyt, húsvétot, meg az övékét is:D Mire felnőttem, már nyaralni is 3-an mentünk. (Nem lettek új párok, bár volt, hogy benne volt a levegőben).
Barátnőmnél a szülők megvárták, míg a közös gyerek felnő, viszont még beszélni sem lehet egyik előtt a másikról, az olyan alkalmak, mint egy esküvő is kínos. Szerintem az én szüleim között azért alakulhatott ki egy baráti viszony, mert nem kínozták egymást sokáig, amikor rájöttek, hogy nem megy, nem erőltették. Szerintem ők csinálták jól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!