Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Kire mondják azt hogy anyuci...

Kire mondják azt hogy anyuci pici fia? Milyen típusú emberekre?Mennyire degradáló jelző?

Figyelt kérdés
aug. 19. 09:26
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%

10-es, ez abszurd, ne haragudj. Nincs két olyan ember, aki mindenben egyetért.

Tudni kell kompromisszumot kötni, de mindkét félnek, nem csak azt elvárni, hogy mindenben apuka engedjem.

aug. 19. 11:21
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
#9 persze itt gyk-n vannak extrém esetek, ahol a woman power a legnagyobb, nem is innen mondom. Én a saját világomból példázódom. Pl anyós tálba mosogat, mert ő is úgy tanulta az anyjától s így tanulták végig, de viszont a feleség mosogatóban vagy véletlenül mosogató gépben akkor az már ördögtől való és menjen anyucihoz hogy mosogatni tanuljon meg, mert anyuci nagyon is jól tudja hogy hogy kell azt csinálni. Ha tehetnék még most is a folyóban mosnának, ha nem néznék hülyének az emberek🤷‍♀️
aug. 19. 11:38
 13/15 anonim ***** válasza:
51%
12, azért szerintem az is extrém, hogy a férj az anyjához küldi "tanulni" a feleségét.
aug. 19. 11:51
 14/15 anonim ***** válasza:
13, úgy értettem hogy a nő reagálja túl a dolgokat. Én csak példát mondtam egy olyan esetre ami nálunk felé volt. És amit a kérdező is kérdezett. :))
aug. 19. 12:21
 15/15 anonim ***** válasza:
Az 5. válaszoló szavait tudom ismételni.
aug. 19. 16:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!