Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy dolgozzátok fel, ha...

Hogy dolgozzátok fel, ha nincs szerető, jó családotok, akikkel felnőttként is számíthattok egymásra, programozhattok, stb?

Figyelt kérdés

Én nagyon diszfunkcionális, rossz családból jövök, 18 évesen kvázi elmenekültem otthonról és évek óta a kapcsolatot se tartom se a szüleimmel, se a testvéreimmel.

A férjem családja sem sokkal jobb, anyósom az egyetlen normális tag, aki szeretek is, de apósom, sógornőm meg a férje valami borzalmas. Egy családi ünnepet, pl. a gyerekek szülinapját nem lehet normálisam megtartani, mert összevesznek, beszólogatnak, minden mondatuk okoskodás, már a férjem mondta azt most, hogy mostantól hanyagoljuk már a közös karácsonyokat, ünnepeket is, mert egyzserűen nem bírja elviselni őket, meg azt, hogy minden találkozó ilyen rossz hangulatban telik.

És most így 30 felett, két kicsi gyerekkel olyan rossz itt állni "egyedül", és nézni, ahogy mások a családdal nyaralnak, grilleznek, medencéznek, programoznak, nekünk meg senkink nincs. Mindkét szomszédunkhoz jönnek 2-3 hetente a rokonok, ott a gyerekeknek is olyan jó, vannak unokatesók, főznek, tök jó a hangulat, itt nálunk meg lassan semmi sincs már, mert szégyelljük, hogy apósom meg sógornőm ordítva veszekednek az udvaron....

aug. 18. 22:04
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:

én nyaralni csak én a férjem és 3 gyerekünkel mentünk 2 idősebb felnött már nem jönnek nyaralni csak legfiatalabbal megyünk ,

soha nem akartam barátokal nyaralni.

aug. 19. 15:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!