Hogyan bizonyíthatnám, hogy nem én voltam?
Sziasztok!
Hallottam egy beszélgetést a testvérem és édesanyám között, hogy archiválva lettek az üzenetek, egész este fent volt édesanyám és ilyenek. Persze, ÉN lettem megvádolva, mint mindig, de megkérdeztem, hogy:
1. "Ki az, aki engedély nélkül turkál a telefonodban? Ki az, aki a nevedben ír másnak? Az, aki felhozta a témát. Ha én hozzányúlok, azt látod és akkor szólok."
2. "A telefon a szobátokban van, és ha bemennék, akkor azt észrevennétek. Nem beszélve arról, hogy én már általában este 10-kor alszok."
3. "Amikor nemrég le volt kódolva a telefonod, akkor MINDENKI tudta a kódot hozzá, csak én nem, mintha bármit is csinálnék. Ezért pofáztam, hogy kódold le a telefonod úgy, hogy SENKI ne tudja a kódot."
Kb. 1,5 éve egy barátnőm kiosztotta édesanyámat, hogy szánalmas az egész család, mert hamarabb elhisznek mindent egy idegennek, mint a saját gyermekének. Egyelőre még nem tudok elköltözni. Kétszer fordultam meg állami pszichiáternél és klinikai szakpszichológusnál, és az első szakember páros és a második szakember páros is kifejtette a magán véleményét, amit inkább nem írnék le, mert senki nem olvasná el az írásom olyan hosszú lenne. Gyerekkoromban sosem foglalkoztak velem, azt kívánták meg se születtem volna és ilyenek. Mindig kívülállóként kezeltek, mondhatni volt egy családom, ami sosem volt a családom. Régebben sokszor akartam öngyilkos lenni, mert sosem értettem mivel érdemeltem ki azt a bánásmódot, amit kaptam és kapok állandóan. Régen amikor a rokonom megerőszakolt, azt is félvállról vették, mert Ő SOSEM TENNE ILYET, vagy amikor előttük vert meg a barátaival vagy bármi, HÁT ÉN MEGÉRDEMELTEM, MERT TETTEM RÓLA. Gyerekként egy tanárának köszönhetően elkezdtem értelmesen gondolkodni, és sosem voltam partner abban az áltudományos hülyeségekben, amiket ők hordtak össze, mint például az orvosok azért vannak, hogy megöljék az embereket, és a kutatások hazugságok, a tudósok is túlfizetett bohócok, stb. Egyszer volt amikor megkérdeztem, hogy kinek köszönhető, hogy ilyen "luxus" világban élhetünk? A sok idióta baromnak, akiknek ők hisznek, vagy a megvetendő kutatóknak, tudósoknak, stb? Persze, hogy egy idióta mosott agyú barom voltam. Vagy amikor megkértem nemrég a testvéremet, hogy kapcsolja ki hajnali 3-kor az ordító tévét, és azt mondta, hogy a nyúl nézi, nem kapcsolja ki. Vagy édesapám szerint verébsz*rt kell enni lázra, mert régen a nagyanyja is azt adta neki. Mindegy... Mit tehetnék amíg nem tudok elköltözni? Szeretném megvédeni magam az igazságtalanságokkal szemben, hogy ezzel is fejlődjek, és ne csak elnyomva legyek mindig.
Elnézést kérek, hogy sok hülyeséget írtam le, de úgy éreztem ki kell adnom magamból, mert zavar, ha van valami rossz, azért mindig én vagyok a hibás, ha valami jó, legyen az akár általam csinált, az mindig más érdeme, sorolhatnám.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!