Csajok titeket zavar ha a pasitok tartja a kapcsolatot az exével? Mit tesztek ellene? Vagy a féltékenységetek ellen?
engem az ilyesmi soha nem zavart.
ha az exével akarna lenni, akkor vele is lenne, és nem velem.
soha nem értettem a féltékenységet, ez valahogy olyan nekem, mintha az ember magához akarná láncolni a párját...mintha csak azzal tarthatná a kapcsolatot, akivel a párja megengedi.
ahol féltékenység van, ott remegő lábakon áll a bizalom. ha meg nincs bizalom, akkor mi értelme az egésznek?
Ez a gáz a mai világgal. Amíg régen mindenki összeházasodott az első komoly szerelmével, nem volt ilyen probléma.
Amúgy én se értem, minek ex-ekkel tartani a kapcsolatot. Soha nem bántanám meg a páromat ezzel. És akkor sem tartanám velük a kapcsolatot, ha nem lenne párom. Minek? Abszolút nem érdekelnek már (nem véletlenül szakítottam velük). A múltat be kell tudni fejezni, aki nem tud pontot tenni egy kapcsolat végére, az éretlen. Barátkozni meg nem exszeretőkkel kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!