Mit tennétek,ha bekerülnétek egy új családba (a párotokéba), ahol teljesen át akarnak titeket nevelni,és olyan dolgokra szoktatni,ami abszolút távol áll tőletek?
Idővel kilépnék a kapcsolatból.
Mert az rendben van, hogy az ember egy kapcsolatban köt kompromisszumokat, viszont egyik ember ne akarja átnevelni a másikat!
Nyitott akkor lennél, ha legalább 1x elmennél egy meccsre.
A vedelést, meg lehetne beszélni szerintem, hogy max 2 sör utána üdítő. Adok-kapok. De tényleg pontosíthatnád, higy mit takar a vedelés.
Alapjában az jó, hogy a párod veled akar lenni, meg akarja osztani azt, amit szeret. Illetve a családja is befogad, közös időt akarnak veled. A rendetlenségre annyit tudok ajánlani, hogy pl megkérdezed "elmosogassak?" " szivesen felporszívózok"...stb.
A rendetlenség utal az ottlakók elmezvarára, azaz depresszió, vagy valami trauma amin nem tudja túltenni magát z ember, krízis.
A tiszta, józan, nyitott elme igényli a rendet maga körül, nem gyűjtöget stb
Stagnáló energiát jelent…
Arról nem is beszélve, ha kosz is van… még rosszabb
"Nem tartom magam rugalmatlannak,csak kicsit sem érdekel, ami őt..."
Keress olyat, akivel azonos az érdeklődési körötök!
Amit a 15. leírt, na azok az igazi problémák.
Te kerdezo! Rettentoen alulvalasztottal.
MIERT?
1. Szerintem a vedelést úgy kell értelmezni hogy a meccsen sörözik és nem úgy hogy otthon minden hétköznap. És kinek mi a vedelés. Egy olyannak aki teljesen ellene van az is vedelés ha a meccsen megiszik egy sört. Azért itt csak a kérdező oldalát hallottuk, azt is nagy vonalakban.
2. Nem tudom elkepzelni hogy a trehanysagot hogy lehet valakire raeroltetni. Atmegy a család és mondja hogy "Kati, ne mosogassal már a kva anyad"?!
3. Én is sok mindent nem szeretek amit a párom igen és nekem is vannak dolgok amik fontosak és neki nem. Nem azt mondom hogy mindig mindent együtt csinálunk, de néha mindketten erőt veszünk magunkon és kibirjuk. Mert pl nekem is tök jól esett amikor eljott velem egy rock koncertre, neki is jól esik ha néha elmegyek vele a haverjaihoz stb. Ez nem arról szól hogy neked szar legyen, hanem arról hogy ha szereted a másikat akkor szeretnéd boldoggá tenni. És ha ettől boldog akkor ettől.
Nem kell mindig, természetesen. De néha néha igenis bele kell férnie. Hozzád hasonló embert talalhatsz, de ugyanolyat mint te sosem. Ezért kellenek néha kompromisszumok.
De szerintem te nem is szereted a párodat ezért problemazol mindenen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!