Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tennétek,ha bekerülnétek...

Mit tennétek,ha bekerülnétek egy új családba (a párotokéba), ahol teljesen át akarnak titeket nevelni,és olyan dolgokra szoktatni,ami abszolút távol áll tőletek?

Figyelt kérdés
És mit csinálnátok,ha nemet mondanátok, és emiatt kihúzónak, különcnek titulálnának titeket?
aug. 11. 06:42
1 2 3 4
 1/33 anonim ***** válasza:
91%
Ilyen nem fordulhatna elő velem.
aug. 11. 06:49
 2/33 anonim ***** válasza:
100%

Alighanem válás lenne a vége. Nem volt részem ilyenben, de nem hiszem, hogy hosszú távon elviseltem volna.

N

aug. 11. 06:59
 3/33 anonim ***** válasza:
88%

Ha ezek jó dolgok lennének akkor nyitott lennék.

Kérdés mik ezek a dolgok? Írj példákat.

aug. 11. 07:16
 4/33 anonim ***** válasza:
86%
Attól függ hogy mire nevelnének pontosan. Az én vőlegényem ritka igénytelen és koszos helyen nőtt fel. Az egész családja retekben lakik. A hűség kiráz tőle. Ő szerencsére rengeteget változott mióta ismer. Az én családomban nagyszülőkig visszamenőleg senki nem topog a házba cipővel. Stb stb... Így ő is ezt tanulta meg nálunk hogy itt más szabályok vannak.
aug. 11. 07:21
 5/33 A kérdező kommentje:
Csak pár példa. Ők trehányak az én szemszögemből, és olyanná próbálnak tenni,mint amilyenek ők. El akarnak cipelni amerikai foci meccsre, ami engem zavar (hangos kiabálás, üvöltő zene, stb. A barátom vedeli mellettem a sört, ami szintén zavar. Nem akarok ilyenekbe részt venni, ennek ellenére soha nem hagynak békén,hogy menjek én is,mert új dolgokat ismerek meg..De,ha egyszer nem vagyok nyitott rá?
aug. 11. 07:24
 6/33 anonim ***** válasza:
92%

Most mégis milyen választ vársz? Senki nem a te szinted abban a csaladban, a párod sem, ha vedel.

Senkit nem változtathatsu meg, azt viszont megváltoztathatod, hogy nem leszel része ennek a családban.

Őszintén nem értem mi a terv? Mit akarsz csinalni?

aug. 11. 07:37
 7/33 anonim ***** válasza:
97%
Erre a kapcsolatra már most vétek egy keresztet. Ha a párod viselkedése zavar akkor sztem az már full mellékes mit csinál a családja.. keress másik párt.. szívesen.
aug. 11. 07:42
 8/33 anonim ***** válasza:
75%

A trehanysag problémát nem értem. Te otthon, a saját lakasodban olyan rendet tartasz, amilyet te akarsz és úgy oltozol, viselkedsz, ahogy te akarsz. Ha náluk szanaszét van minden, az az ő dolguk, nem ertem téged ez miben érint.

Amerikai focimecss...Az ember a párja miatt azért részt vesz pár olyan eseményen is, ami nem az ő világa. Van aki színházba megy emiatt, van aki még focimecssre, egyikbe se kell belehalni.

Ami a problémát jelenti, az nem a család, hanem a párod: "A barátom vedeli mellettem a sört, ami szintén zavar." Egy alkesszel szép nyomorult életed lesz. Most még ott tudod hagyni

aug. 11. 08:16
 9/33 anonim ***** válasza:
81%

Náluk ne rendezkedj, otthon úgy takarítasz, ahogy akarsz. Sört vedelő pasival minek jöttél össze egyáltalán, ha zavar??? A focimeccsre meg egyszer menj el, majd utána mondd, hogy nem tetszett.

Ezek nem átnevelések, te tűnsz rugalmatlannak, minden család szeretné az új családtagokat bevonni a saját életében valamilyen szinten.

aug. 11. 08:35
 10/33 anonim ***** válasza:
87%

5.

Meccsre járó alkesz.

Red flag. Go!

aug. 11. 08:49
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!