Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy bukott le a zugivó...

Hogy bukott le a zugivó szülőtök, párod, stb?

Figyelt kérdés

aug. 10. 09:37
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
84%

20: lehet vetelkedni, de egyaltalan nem jartam jobban. Gyerekkent semmikeppen. Felnottekent igen. De a szuleim altal nekem okozott traumak orokre megmaradnak.

Az a titka, hogy soha nem adtam fel magam. Meg anyam szemet beszolasai ellenere sem.

Tudtam, mit nem akarok, mi az elrettento pelda. Es azt is, mit igen. De ehhez, ero kell es tudatossag. A gyengek sodrodnak az arral es maradnak szenvedelybetegek, fuggok. ;-)

aug. 10. 15:16
 22/22 anonim ***** válasza:
70%
Nagymamámnak voltak ilyesmi problémái, úgy vettük észre, hogy tinikorunkban az unokatesómmal kitaláltuk, hogy az éj leple alatt kicsit szétnézünk a spájzban, megkóstolunk ezt-azt. Az összes alkoholos üvegben vízre volt kicserélve a pia. Én nem mondtam el a szüleimnek, de az unokatesóm beszélt az anyukájával a történtekről, és akkor jöttek rá, hogy valszeg a mama beelőzött minket a pálinkázással, aztán ő tüntette el a nyomokat. Nem nagyon lett belőle semmi, a nagyim nem sokkal később Alzheimerrel idősek otthonába került, mostanra meg már nem is él.
aug. 10. 23:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!