Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy bukott le a zugivó...

Hogy bukott le a zugivó szülőtök, párod, stb?

Figyelt kérdés

aug. 10. 09:37
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
61%
Együtt ittunk és megláttam hogy az övé jobban fogy.
aug. 10. 09:40
 2/22 anonim válasza:
77%
Azt mondta elmegy szarni be hajtotta az ajtót. Nekem kellett egy kis wc papir szoval bementem, es az a kep fogadott, hogy térdelve a földön hajt fel a kedvesem 1 literes páleszt
aug. 10. 10:18
 3/22 anonim ***** válasza:
86%

A zugivó én vagyok.

Úgy szoktam csinálni ha boltba megyek, hogy veszek két sort és egy üveg tomenyet. A söröket nyilvánossan kirakom a többi vásárolt cuccal, a tomenyet eldugom és suttyiban iszom.

A sör az alibi ha látszik rajtam vagy érezni a pia szagot. Két sör nem sok csak fáradt vagy álmos vagyok, ezért jobban megütött. Szóval ki lehet magyarazni

A tomenyet mindig alulra teszem a szatyorban és rapakolom a személyes cuccaim hogy ne látszódjon.

Egyszer egyik család tag aki kényszeresen segít kipakolni, tiszta veletlen megtalálta. Nem szólt semmit csak vissza tette.

Most már tényleg le kell állnom...

aug. 10. 10:50
 4/22 anonim ***** válasza:
91%

több szatyornyi üres vodkásüveget találtam a garázsba.

a magyarázat annyi volt, hogy ‘azok már régiek'

aug. 10. 11:02
 5/22 anonim ***** válasza:
78%

Nagynéném volt zugivó, pedig még fiatal, harmincas nő volt.

Én 13 éves voltam, és kerestem a szekrényében egy jó pulcsit, amit felvehetnék, akkor akadt a kezembe a Napóleon konyakos üveg, félig volt még.

aug. 10. 12:10
 6/22 anonim ***** válasza:
84%

Üres üvegek eldugva mindenhol.

Ha kidobta volna, sosem találom meg.

aug. 10. 12:11
 7/22 anonim ***** válasza:
85%
A bátyám folyton elment "sétálni", aztán mindig egyre részegebben jött haza. Előttünk titkolta, hogy iszik, de kocsmába ment minden ilyen séta alkalmával. A barátnőm apja meg a garázsban tartotta a vodkát egy szétszerelt bojler belsejében, de ők tudták, hogy inni jár a garázsba, nem bütykölni, ha kint volt az apja, mondták bent, hogy megint a bojler, és ez jelentette azt, hogy apa épp iszik.
aug. 10. 12:26
 8/22 A kérdező kommentje:

Szomorú ezeket olvasni:(

Csak azért tettem fel, mert szerintem apám megint elkezdett inni. Legalábbis nem tudom mit meg mikor, de megint idegbetegként viselkedik (pia nélkül normális) és amikor megjött a boltból, elég ideges lett hogy ki akartam pakolni, elkezdte szatyorból adogatni a dolgokat, majd egyszer csak közölte hogy ennyi volt és a szatyrot is elvitte. Ja meg a blokk sincs meg, pedig mindig kiteszi az asztalra mert mindig felírja mennyit költött.

aug. 10. 12:46
 9/22 anonim ***** válasza:
95%
8# szerintem ez elég egyértelmű így, sajnos :(
aug. 10. 12:49
 10/22 anonim ***** válasza:
76%

Nagyapámat életemben tán ötször ha láttam, pedig egy utcában laktunk. Amikor átmentem hozzájuk, meglátogatni a nagyszülőket, a mama mindig azt mondta, hogy a papa "most épp lent van a pincében", hűsöl, mert nagyon meleg van nyáron. Egyébként egész évben lent hűsölt. Persze csak ez az egy állapot létezett, nem is volt más alternatíva, a papa mindig "most épp lent volt a pincében". Egyszer lementem hozzá még kisgyerekként, gondoltam megnézem él-e még. Ott kuporgott a halvány lámpafénynél a boroshordók között. Kérdeztem tőle: Papa! Mit csinálsz te itt lent a sötétben egész nap? Azt mondta: Elbújok a sárkányok elől! Mire én: De hát nem is léteznek sárkányok! :)) Erre ő: Dehogynem! Ott van fent kettő is!

Én meg azt hittem gyerekként, hogy tényleg a zöld színű, hétfejű sárkányoktól fél, akik tüzet okádnak. Ma már felnőtt fejjel tudom, hogy neki volt igaza. Nem kicsit. Tényleg léteztek tűzokádó sárkányok a házban. (A felesége meg a lánya.)

Apám húga (nagynéném) meg mindig kijárt a konyhába főzni egy kávét. Figyelmes volt, mert amikor kiment, mindig megkérdezte az egész családtól, hogy ki kér kávét? Akkor is ezer örömmel ment kávét főzni, ha csak 1 ember kért kávét, mert akkor legalább volt indok kimenni a konyhába és elbújni a sarokban a szekrénybe. Aztán mire lefőtt a kávé, addigra nagynéném is mosolyogva jött be a konyhából. Nálunk a "ki kér kávét?" jelentette azt, amit az előttem szólónál a bojler. Persze az üres üvegeket is megtaláltuk a konyhaszekrényben (pedig nem kerestük, de rábukkantunk) a sok liszt meg cukor, tészta mögött.

aug. 10. 13:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!