Hazudtam! Szüleimnek azt mondtam van barátom de nem volt szándékos. Csak már mindenki jön azzal a kérdéssel hogy van barátod? Stb. Hogy hozzam helyre?
Figyelt kérdés
Csak már olyan rossz hogy 17 évesen nem volt még barátom..:S Erre már mindenkinek elújságolták, és jöttek a válaszok persze ilyen szép lánynak biztos jóképű barátja is van stb.. Most nagyon szégyellem magamat. Köszi a válaszokat 17L2010. nov. 1. 17:30
11/15 anonim válasza:
Az messze van, szóval nem leszek a barátod. De ebből jött 1 új 5let: akár azt is mondhatnád hogy neten szoktál 1 sráccal beszélgetni aki nagyon bejön,ennyi.
12/15 anonim válasza:
Az egyetlen, ami az ismerkedés útjába áll, hogy ott laksz a világ végén. Vagy 5k egyáltalán lemenni oda is. Munkanélküliként meg az a nem mindegy.
Bár nekem van lakásom, fordítva működne a dolog. Ha eltartasz :P :P lol
13/15 A kérdező kommentje:
Haha, nem áll szándékomba itt ismerkedni. amúgy nem tartanálak el xDD Keress egy vén nőt...
2010. nov. 1. 18:13
14/15 anonim válasza:
Hát akkor így jártál, azt meg hogy milyet keresek, bízd rám.
15/15 anonim válasza:
Én megértem, hogy hazudtál. Baromi zavaró tud lenni az ilyen folytonos számonkérés. 2-3 hétig mondd nekik, hogy hamarosan bemutatod, aztán kb. 3 hét múlva menj haza szomorúan, hogy szakítottatok. Utána meg ha zaklatnak a fiú-témával, mondd hogy szerelmi bánatod van és most nem akarsz újat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!