Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hazudtam! Szüleimnek azt...

Hazudtam! Szüleimnek azt mondtam van barátom de nem volt szándékos. Csak már mindenki jön azzal a kérdéssel hogy van barátod? Stb. Hogy hozzam helyre?

Figyelt kérdés
Csak már olyan rossz hogy 17 évesen nem volt még barátom..:S Erre már mindenkinek elújságolták, és jöttek a válaszok persze ilyen szép lánynak biztos jóképű barátja is van stb.. Most nagyon szégyellem magamat. Köszi a válaszokat 17L
2010. nov. 1. 17:30
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
84%
Akkor most meg hazudd azt, hogy közben szétmentetek, nem is volt komoly. Ha már így belejöttél a hazudgálásba. :)
2010. nov. 1. 17:32
 2/15 A kérdező kommentje:
Nem szoktam hazudni, csak most mert már elegem van.:'(
2010. nov. 1. 17:35
 3/15 anonim ***** válasza:
100%
azt nem értem,hogy miért kellett egyáltalán hazudnod???nekem 18 éves koromig nem volt barátom,még sem hazudtam ilyeneket,főleg nem a szüleimnek!!!
2010. nov. 1. 17:37
 4/15 anonim ***** válasza:
100%

én tuti azt mondanám h félreismertem..és otthagytam..

ez már nemárt:D

sok sikert : )(K)

2010. nov. 1. 17:37
 5/15 anonim ***** válasza:

Hogy lehet nem szándékosan hazudni?

Nincs barátod - na és? Nekem sincs, mégse érzem magam kevesebbnek ettől. Az se érdekel, ha kérdezgetnek. A rokonoknak az a dolguk, hogy mindent tudni akarjanak, hadd kérdezősködjenek :D

2010. nov. 1. 17:40
 6/15 anonim ***** válasza:
Rakjál fel képet, aztán még az is lehet, hogy megoldódik a probléma :P
2010. nov. 1. 17:44
 7/15 anonim ***** válasza:
esetleg mond hogy csak 1 félreértés volt, bár bármit is mondasz tuti kérdeződni fognak. szóval vagy kitalálsz valami ütős történetet vagy bevallod hogy csak kicsúszott a szádon, és nincs senkid. Amúgy hova valósi vagy? /csakérdekel,úgyis anonim oldal./
2010. nov. 1. 17:44
 8/15 A kérdező kommentje:
Pécsi vagyok.
2010. nov. 1. 17:55
 9/15 anonim ***** válasza:

én a helyedben azt is elsütném még, hogy már terhes is vagy, vagy ilyesmi

amúgy most figyelj: 20 éves múltam, fiú és nem volt még barátnőm és nem is akarok egyelőre

akkor én most nem vagyok menő? ez az egész baromság

2010. nov. 1. 18:02
 10/15 anonim ***** válasza:
ne bántsátok már! én megértem, és egy hét után mondd azt, hogy vége van, mert nem ment jól köztetek a dolog :)
2010. nov. 1. 18:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!