Ha egy 27 éves férfi szereti az alkoholt, a drogot, hazudik ---> megváltozhat?
Tegnap este nagyon csúnyán szakítottunk a barátommal, kiderült róla, hogy hetek, hónapok óta hazudik nekem, drogos haverjai vannak, naluk van minden nap és ezt előlem eltitkolja....és talán gépezik (de ezt is csak a szülei mondták, nem biztosra) Amiket eddig is tudtam róla: a fizetését már az első 2 hétben elszórja, Isten tudja mire, most pedig munkája sincs....bántott már fizikailag és lelkileg is, 3,5 év alatt 2x voltunk moziban, minden buli alkalmával hulla részeg-ilyenkor szinte mindig olyan mint az őrült...stb.
Szeretem, de nem tudom mit szeretek benne. Hogyan dolgozzam fel a szakítást? Józan ésszel vegig gondolva tudom, hogy csak jobban járok nélküle, de hiányzik....
Nagyon zavaros most minden, nekem eddig ő volt az életem, most pedig tőle kapom meg, h: 'Takarodj a p*csába' meg a 'hülye p*csa' és az 'este még k*rváztam is' mondatokat....baromira fáj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!