Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha egy 27 éves férfi szereti...

Ha egy 27 éves férfi szereti az alkoholt, a drogot, hazudik ---> megváltozhat?

Figyelt kérdés

Tegnap este nagyon csúnyán szakítottunk a barátommal, kiderült róla, hogy hetek, hónapok óta hazudik nekem, drogos haverjai vannak, naluk van minden nap és ezt előlem eltitkolja....és talán gépezik (de ezt is csak a szülei mondták, nem biztosra) Amiket eddig is tudtam róla: a fizetését már az első 2 hétben elszórja, Isten tudja mire, most pedig munkája sincs....bántott már fizikailag és lelkileg is, 3,5 év alatt 2x voltunk moziban, minden buli alkalmával hulla részeg-ilyenkor szinte mindig olyan mint az őrült...stb.

Szeretem, de nem tudom mit szeretek benne. Hogyan dolgozzam fel a szakítást? Józan ésszel vegig gondolva tudom, hogy csak jobban járok nélküle, de hiányzik....

Nagyon zavaros most minden, nekem eddig ő volt az életem, most pedig tőle kapom meg, h: 'Takarodj a p*csába' meg a 'hülye p*csa' és az 'este még k*rváztam is' mondatokat....baromira fáj.

2010. nov. 1. 16:20
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
ennek semmi köze a gyávasághoz vagy a f.szagyerekséghez, ahhoz kell hogy jól érezzem magam, mert ezen kívül maximum a szex dob fel, azt meg nem lehet 0-24 csinálni. :)
2010. nov. 1. 23:08
 22/23 anonim ***** válasza:
Nos, akkor a szexet erőltesd valóban, mert nagyon hamar elmarad az egyszem valós öröm az életedből, a koksznál hamarabb semmi nem tesz impotenssé. De ezt biztosan Te is tudod, mert a "nagyok", akik megismertettek Téged a "csodával" ezt elsők között közlik a beetethető kisfiúkkal. Vagy nem? Ja, ott még nem tartasz, még csak az előnyeit érzed? Végülis mindegy, most nem akarsz gondolkodni, akkor meg már minek. :)
2010. nov. 2. 07:16
 23/23 A kérdező kommentje:
Nagyon sok köze van a gyávasághoz.Először büszke vagy magadra, hogy te bizony drogozol. Aztán amikor minden ismerősöd már elfordult tőled, hazudsz nekik arról, hogy befejezted....tehát félsz attól, hogy beismerd, mert tudod hogy akkor senkid sem lesz...Nem érdekel engem, ez a Ti 'drogosok' magánügye. Egy életre elegem van a lúzerekből, az alkoholistákból, a drogosokból.....stb.
2010. nov. 2. 13:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!