Ha egy 27 éves férfi szereti az alkoholt, a drogot, hazudik ---> megváltozhat?
Tegnap este nagyon csúnyán szakítottunk a barátommal, kiderült róla, hogy hetek, hónapok óta hazudik nekem, drogos haverjai vannak, naluk van minden nap és ezt előlem eltitkolja....és talán gépezik (de ezt is csak a szülei mondták, nem biztosra) Amiket eddig is tudtam róla: a fizetését már az első 2 hétben elszórja, Isten tudja mire, most pedig munkája sincs....bántott már fizikailag és lelkileg is, 3,5 év alatt 2x voltunk moziban, minden buli alkalmával hulla részeg-ilyenkor szinte mindig olyan mint az őrült...stb.
Szeretem, de nem tudom mit szeretek benne. Hogyan dolgozzam fel a szakítást? Józan ésszel vegig gondolva tudom, hogy csak jobban járok nélküle, de hiányzik....
Nagyon zavaros most minden, nekem eddig ő volt az életem, most pedig tőle kapom meg, h: 'Takarodj a p*csába' meg a 'hülye p*csa' és az 'este még k*rváztam is' mondatokat....baromira fáj.
Kutyából nem lesz szalonna,hogy ezzel az elcsépelt közmondással éljek!Drogosból meg végképp...
Hagyd ott,kár rá időt pazarolni,keress egy normális fiút magad mellé,Te jobbat érdemelsz!
Ha felfogja! Tapasztalat, sose fog megváltozni, főleg ha drogozik/az ált.-ban hazudik is/. Plusz még piás is, ez nem nőnek való egyed. Max olyannak,aki ugyanolyan,mint ő.
Később magadtól fogod megkérdezni,hogy mit akartál ettől a fazontól?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!