Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha egy 27 éves férfi szereti...

Ha egy 27 éves férfi szereti az alkoholt, a drogot, hazudik ---> megváltozhat?

Figyelt kérdés

Tegnap este nagyon csúnyán szakítottunk a barátommal, kiderült róla, hogy hetek, hónapok óta hazudik nekem, drogos haverjai vannak, naluk van minden nap és ezt előlem eltitkolja....és talán gépezik (de ezt is csak a szülei mondták, nem biztosra) Amiket eddig is tudtam róla: a fizetését már az első 2 hétben elszórja, Isten tudja mire, most pedig munkája sincs....bántott már fizikailag és lelkileg is, 3,5 év alatt 2x voltunk moziban, minden buli alkalmával hulla részeg-ilyenkor szinte mindig olyan mint az őrült...stb.

Szeretem, de nem tudom mit szeretek benne. Hogyan dolgozzam fel a szakítást? Józan ésszel vegig gondolva tudom, hogy csak jobban járok nélküle, de hiányzik....

Nagyon zavaros most minden, nekem eddig ő volt az életem, most pedig tőle kapom meg, h: 'Takarodj a p*csába' meg a 'hülye p*csa' és az 'este még k*rváztam is' mondatokat....baromira fáj.

2010. nov. 1. 16:20
1 2 3
 11/23 A kérdező kommentje:
Már most is ezt kérdezem.... Az anyum nagyon felháborodott az egészen. Neki elmondtam nagyjából mindent. Szerinte nem is kellett volna eddig húzni ezt az egészet, hát igaza van.
2010. nov. 1. 16:56
 12/23 anonim ***** válasza:

Nem,SOHA nem változik meg.

Semmit nem veszítettél Vele,abszolút semmit...

2010. nov. 1. 17:14
 13/23 anonim ***** válasza:
Alkoholistáról, drogosról egy dolgot tanulj meg, soha ne higgy neki, ha józan, ahogy részegen viselkedik Veled vagy bárki mással, ő olyan valójában. Józanul kontrollálja magát, tudja, hogy mit kell megjátszania ahhoz, hogy ne veszítsen el(legközelebb is húzd ki a bajból). Most az következik, ha nem bocsátasz meg neki, egy darabig próbálkozik, ha nem dőlsz be meg két héten belül tüntetőleg az új csajával "szerepel", hogy lásd (szerinte) mennyire értéktelen vagy. Végleg szakít meg vele minden kapcsolatot, légyszi! Köszönöm :)
2010. nov. 1. 17:24
 14/23 A kérdező kommentje:
Utolsó, nagyon jól leírtad...már most látom, hogy fog még ő engem keresni. a facebook-on 2óra alatt 3 állapotjelentést is kitett, abból kettő arról szólt hogy Ő szakított velem...1. nem is ö szakított, hanem tegnap délután még én hozam fel neki a szünetet, 2. amikor elhordott, akkor a többiek unszolására sarkon fordultam és ott hagytam... nekem ebből az jön le, hogy ő nem fogja tudni túltenni magát ezen az egészen...
2010. nov. 1. 17:30
 15/23 anonim ***** válasza:
56%

Először arra gondoltam hogy ez kamukérdés!

Mert ilyen nincs, hogy valaki ennyire buta mint te!

Egyáltalán, mit akartál tőle 3,5 évig? Még a 3 hónap is sok!!!

Végképp töröld ki az életedből az internetes ismerőseid közül és soha se beszélj vele.

Ez a kérdés amúgy is kamugyanús. De ha tényleg igaz, akkor elmondhatom, hogy nem szeretett téged, sőt azért mondott neked ilyen csúnyákat, mert le akart már koptatni. Hülye hatökörnek nézett. De meg puncsoltál neki mint a pincsikutya. Hát szégyen.

Anyukádnak igaza van, mi a f@szt kell ezen húzni?

Szerintem te sem szereted csak egy gyenge buta kapcsolatfüggő vagy. Igaz mindenki úgy cseszi el az életét ahogy akarja. Csak akkor ne panaszkodj.

26.L

2010. nov. 1. 17:46
 16/23 anonim ***** válasza:
*bocs, a buta jelzőért, de már idegesítő hogy ilyen nők vannak:P
2010. nov. 1. 17:48
 17/23 anonim ***** válasza:
Utolsó...,igazad van,de lehetnél tapintatosabb is!Mindenki követ el kisebb nagyobb baklövéseket az életében,de legalább a kérdező is ráébredt(legalábbis remélem..) arra hogy rossz úton jár!!
2010. nov. 1. 18:32
 18/23 A kérdező kommentje:

17:46--->először felháborodtam rajtad, másodszorra pedig igazat adtam/ok! Amiben tévedtél az annyi, hogy igenis szerettem. Borzasztóan. A kérdést azért írtam ki, mert mint már egyszer írtam nincs sok olyan ember akivel megtudnám beszélni ezt, és gondoltam, itt kapok egy kis együttérzést. Ha úgy veszem mint Te, akkor azt mondom hogy 3-4 évet elb@sztam az életemből, de ha arra gondolok, hogy voltak jó pillanataink is, akkor egyrészből nem sajnálom. Ha másnak nem, tapasztalatszerzésnek jó volt/lesz...Buta vagyok, ezt aláírom. De hidd el, az első alkalomkor amikor megcsinálta ezt velem, annyira de annyira szerelmes voltam, hogy arra szó nincs...mostmár látom, hogy az orromnál fogva vezetett, és titkon mindig az volt bennem, hogy ő igenis szeret, csak nem tudja kimutatni...23 éves vagyok, nem volt sok párkapcsolatom az életemben, pontosabban evvel együtt csak 2, tapasztalatlan voltam (vagyok), de remélem, hogy ebből most okulok annyira, hogy ha mégegyszer palimadárnak néz valaki, akkor azt páros lábbal rúgom majd ki....

És avval, hogy azért beszélt velem csúnyán, mert leakart koptatni, teljesen egyetértek...

2010. nov. 1. 19:06
 19/23 anonim ***** válasza:
tutira nem fog megváltozni, én is ilyen vagyok. valahogy a csajok tényleg nem bírják az ilyet. :)
2010. nov. 1. 20:59
 20/23 anonim ***** válasza:
20:59 És mitől vagy ilyen gyáva? Miért kell ahhoz tuning, hogy f@sz@gyereknek érezd magad? :)
2010. nov. 1. 21:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!