Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit változtathatok ezen?

Mit változtathatok ezen?

Figyelt kérdés
Tanácsot kérnék olyan emberektől akik már voltak ilyen helyzetben és sikerült végül jól kijönni. Nos ,én és a férjem elköltözünk a szüleimtől saját házba körülbelül egy éve. Addig mindketten dolgoztunk de sajnos amikor elköltözünk fel kellett hogy mondjak a munkahelyemen mert sehogy sem tudtuk megoldani a gyerekkel. Iskolába kellett vinni hozni és ha munkába maradtam volna nem lett volna ki vigyázzon rá. Egyedül nem hagyhatjuk mert fél és idegen neki az új környezet. Ameddig anyukámnál éltünk ő vigyázott rá csak sajnos sok volt a vita és nem bírtuk ezért eljöttünk. A kérdésem az lenne hogyan tudnék dolgozni menni a gyerek mellett mert sokszor van vita mostanában a pénz témán köztem és a férjem között.Hol én vagyok elégedetlen,hol Ő. A probléma csak sajnos az hogy sok helyen olyan munka idő van ami nekem nem jó mert nincs ki a gyerekkel legyen. Nem tudom hogy oldjam ezt meg? A gyerekkel is töltsek időt mert érzékeny gyerek és igényli de dolgozzak is. Hogyan oldjam ezt meg szerintetek. Férjemmel sokkal jobban voltunk mikor én is dolgoztam,úgy érzem érzelmileg mert nem szeretek kiszolgatott lenni és függetlenségre vágyok. Ő rá sem szívesen bíznám a gyereket mert nem a vérszerinti gyereke ,az én első házasságából van és nem kenyszeriteném hogy vigyázzon órákat rá míg én munkában vagyok . Kérlek adjatok egy tanácsot hogyan oldjam meg ezt hogy jobban álljunk anyagilag is és együtt legyen a család,ne szenvedjen senki sem egymás hiánya miatt.Köszönöm előre is.
júl. 29. 21:42
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
67%
10es egy családban az se merült fel hogy én kifogásokat gyártva meresszem otthon míg elégedetlenkedek hogy a férjem keveset keres.
júl. 30. 07:46
 12/16 anonim ***** válasza:
Még mindig nem derült ki, hány éves a gyerek?
júl. 30. 07:47
 13/16 anonim ***** válasza:
100%

Mondjuk ezt nem is értem.

Miért mondtál fel? Nők-férfiak ezrei-milliói megoldják a gyerek iskolába vivését és sorolhatnám.

Nekem sem tetszene, hogyha a nejem mindenféle szr kifogásra hivatkozva nem dolgozna, aztán még méltatlankodna, miért annyit keresek, amennyit.

júl. 30. 08:02
 14/16 anonim ***** válasza:
11, ott a pont, ez jogos 😀
júl. 30. 09:45
 15/16 anonim ***** válasza:
100%
Elég furcsa, hogy nem mered a párodra bízni a gyerekedet.
júl. 30. 11:34
 16/16 anonim ***** válasza:
100%
Hát nem tudom, én 6 éves koromtól biciklivel jártam iskolába, egy vadidegen városban. Apám 3x eljött velem, hogy ne tévedjek el. Utána napköziben voltam amíg anyám 5 órakor nem jött értem. Volt, hogy a napközis tanár az iskolaudvaron hagyott a bejáratnál, mert anyám késett, semmi gond nem volt belőle, nyilván okos gyerek voltam, nem kószáltam el. És Ózdról beszélek, ahol a közbiztonság hagy némi kívánnivalót, ráadásul a 90-es évek végén. Szerintem neked nincs kedved se dolgozni, se gyereket nevelni, se semmit se csinálni. Meg félsz a párodra bízni a gyerekedet? A végén még lenne a gyerek életében egy apa-modell, aki azt a bizonyos érzékenységet kezelni tudná? A megoldás: bébiszitter! Eddig anyád látta el ezt a feladatot, de nyilván neki is tele lett az a bizonyos hócipő. Vajjjjon mééé? Itt valaki írta, hogy írd le egy cetlire miben vagy jó és kezdj el vállalkozni, nos, igen, ez is egy megoldás, mêghozzá nagyon is jó.
júl. 30. 12:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!