A helyzet a következő: nőtlen, 36 éves férfi vagyok, anyáméktól külön. Nemrég említettem anyunak, hogy ha bármi lenne, a banki betéten felül van itthon kp-m, 450 ezer forint. Biztos helyen, de megmutattam neki, hol találja. Eddig soha nem volt olyan jel, hogy ne lenne megbízható ebből a szempontból. Mivel örökölt a lakás, még neki is van kulcsa hozzá. Minap azt vettem észre, hogy már csak 300 ezer van a helyen. Bankba nem vittem, máshová nem tettem át. Felhívtam, hogy majd tudunk-e beszélni. Idegesen kérdezett vissza, hogy "miről?!". Egyszerűen teljesen magam alatt vagyok, hogy mégis, mit tehetnék ebben a szituációban.
Hogy tudják ezt kezelni? Hát ha nem beszélnek róla, ott nincs kezelés!
2-Letagadja: hát ne érezze magát annyira nyeregben! Lehet, hogy nem lehet rábizonyítani, de legalább érezze magát kínosan.
3-Csak balhé lenne: hát legyen is! Naná, hogy legyen.
Az 1. variációt nem kommentelem, az nagyon gagyi.
2024. júl. 29. 19:20
32/37 anonim válasza:
29. Van igazság abban amit mondasz, de gondold el, hogy éreznéd magad, ha saját anyádat rendőrkézre adnád 150 ezer forintért. Még akkor is, ha minden valószínűség szerint ő volt. Ebből nem lehet jól kijönni senkinek. Esetleg annyit érdemes volna tenni, hogy kérdező megemlítené az anyukájának, hogy mennyire kétségbe van esve, mert eltűnt a pénze, valószínűleg besurranó tolvaj járt nála.
Egyetlen jó megoldás lenne, ha az anyuka bevallaná és visszadná a pénzt sűrű bocsánat kérések közepette.
2024. júl. 29. 19:29
33/37 anonim válasza:
Kérdező, önellátóként, saját lakással a faxért tartasz kapcsolatot ilyen szivolával? Ugye erre nem szaporodtál legalább, nyugtass meg, kérlek!
júl. 30. 07:27
34/37 anonim válasza:
Mi az isten az a "szivola"??? Már másodszor olvasom, gondolom, ugyanattól! A köznyelvben nincs ilyen szó! A motoros rendőrök szlengjében orális közösülést jelent, egyébként meg szopókás cigarettát, szivart tájszóval. A használt szövegkörnyezetben értelmezhetetlen.
Tehát a kérdező anyja egy gusztustalan amerikai rajzfilmsorozat 34. része. Angol fordításából visszafordítva "egy nőnemű démon, aki a legendák és mítoszok szerint elcsábítja és szexuális aktusra próbálja rábírni az alvó férfiakat." Aha.
júl. 30. 08:28
37/37 anonim válasza:
36-os: már egy bizonyos foglalkozást űző nőszemély szinonímájaként is használják és nem moderálják ki...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!