Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan tudnám kideríteni,...

Hogyan tudnám kideríteni, hogy mi történt?

Figyelt kérdés
A helyzet a következő: nőtlen, 36 éves férfi vagyok, anyáméktól külön. Nemrég említettem anyunak, hogy ha bármi lenne, a banki betéten felül van itthon kp-m, 450 ezer forint. Biztos helyen, de megmutattam neki, hol találja. Eddig soha nem volt olyan jel, hogy ne lenne megbízható ebből a szempontból. Mivel örökölt a lakás, még neki is van kulcsa hozzá. Minap azt vettem észre, hogy már csak 300 ezer van a helyen. Bankba nem vittem, máshová nem tettem át. Felhívtam, hogy majd tudunk-e beszélni. Idegesen kérdezett vissza, hogy "miről?!". Egyszerűen teljesen magam alatt vagyok, hogy mégis, mit tehetnék ebben a szituációban.
júl. 29. 08:15
1 2 3 4
 1/37 anonim ***** válasza:
95%
Kérdezz rá, a lopás, az lopás.
júl. 29. 08:16
 2/37 A kérdező kommentje:
Tartok tőle, hogy szanaszét kürtölné a környéken, hogy mekkora kcsg vagyok, hogy a saját anyámat vádolom, biztos én vertem el stb. Még az is elképzelhető, hogy kidob a lakásból, és jelenleg nem lenne hol dekkolnom.
júl. 29. 08:24
 3/37 anonim ***** válasza:
93%
szólj neki hogy fogyott a pénz miközben hozzá se nyultal es mi lehet ez . tedd bele hogy reg nezted meg
júl. 29. 08:35
 4/37 anonim ***** válasza:
0%
Kamra
júl. 29. 08:52
 5/37 anonim ***** válasza:
89%
*kamera
júl. 29. 08:52
 6/37 anonim ***** válasza:
9%
Ezek szerint volt valami, de erre szántad azt a pénzt, nem?
júl. 29. 08:59
 7/37 anonim ***** válasza:
85%

Miért mutattad meg neki, hol van? Mi az a "bármi", ami ha megtörténik, akkor anyádnak készpénz kell? Lehet, hogy szerinte ilyen "bármi" esemény van és hozzanyúlt.

De szerintem nem valós ez a történet.

júl. 29. 09:22
 8/37 anonim ***** válasza:
94%

Uh! Ilyen szülő mellett már nem is kell ellenség. Ez egy jó tanulság volt neked.

Amúgy jobban jársz, ha bankba teszed azt a megmaradt kis összeget. Zárcsere!!!! A lakásba meg tegyél kamerát. 8-10.000 egy xiaomi kamera, nem nagy érvágás.

Anyádat meg mindenképpen kérd számon, muszáj lesz konfrontálódnod vele. Csak ő tudott róla, csak neki van kulcsa a lakáshoz, ki más vitte volna el.

júl. 29. 09:39
 9/37 anonim ***** válasza:
13%
Ha jól értem azért mutattad meg neki a pénzt, hogyha úgy van akkor simán elveheti,/ vagy vehet el belőle. Akkor ne csodálkozz ha hiányzik a pénzből. Egyébként meg miért nem kérdezel rá, egyedül csak ő tudta hol a pénzed hiszen csak neki mutattad meg 🙄
júl. 29. 09:43
 10/37 anonim ***** válasza:
88%

A " bármi történhet" gondolom azt jelenti, ha esetleg történik a kérdezővel valami.

Az én családtagjaim is tudják hol van a készpénz megtakarításom, ha esetleg baleset érne, vagy bármi okból feldobnám a pacskert.

Kérdező, ha más nem tudott a pénzről, akkor sajnos gyanús, hogy jogos a feltételezésed. Roppant kínos szitu. Ha idegen lopta volna el, az vitte volna az összeset.

Ha a te helyzeted is függ anyukádtól, én a maradék pénzt elraknám máshová, ezt meg elkönyvelném tanuló pénznek.

júl. 29. 09:43
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!