A helyzet a következő: nőtlen, 36 éves férfi vagyok, anyáméktól külön. Nemrég említettem anyunak, hogy ha bármi lenne, a banki betéten felül van itthon kp-m, 450 ezer forint. Biztos helyen, de megmutattam neki, hol találja. Eddig soha nem volt olyan jel, hogy ne lenne megbízható ebből a szempontból. Mivel örökölt a lakás, még neki is van kulcsa hozzá. Minap azt vettem észre, hogy már csak 300 ezer van a helyen. Bankba nem vittem, máshová nem tettem át. Felhívtam, hogy majd tudunk-e beszélni. Idegesen kérdezett vissza, hogy "miről?!". Egyszerűen teljesen magam alatt vagyok, hogy mégis, mit tehetnék ebben a szituációban.
Tartok tőle, hogy szanaszét kürtölné a környéken, hogy mekkora kcsg vagyok, hogy a saját anyámat vádolom, biztos én vertem el stb. Még az is elképzelhető, hogy kidob a lakásból, és jelenleg nem lenne hol dekkolnom.
júl. 29. 08:24
3/37 anonim válasza:
szólj neki hogy fogyott a pénz miközben hozzá se nyultal es mi lehet ez . tedd bele hogy reg nezted meg
júl. 29. 08:35
4/37 anonim válasza:
Kamra
júl. 29. 08:52
5/37 anonim válasza:
*kamera
júl. 29. 08:52
6/37 anonim válasza:
Ezek szerint volt valami, de erre szántad azt a pénzt, nem?
júl. 29. 08:59
7/37 anonim válasza:
Miért mutattad meg neki, hol van? Mi az a "bármi", ami ha megtörténik, akkor anyádnak készpénz kell? Lehet, hogy szerinte ilyen "bármi" esemény van és hozzanyúlt.
De szerintem nem valós ez a történet.
júl. 29. 09:22
8/37 anonim válasza:
Uh! Ilyen szülő mellett már nem is kell ellenség. Ez egy jó tanulság volt neked.
Amúgy jobban jársz, ha bankba teszed azt a megmaradt kis összeget. Zárcsere!!!! A lakásba meg tegyél kamerát. 8-10.000 egy xiaomi kamera, nem nagy érvágás.
Anyádat meg mindenképpen kérd számon, muszáj lesz konfrontálódnod vele. Csak ő tudott róla, csak neki van kulcsa a lakáshoz, ki más vitte volna el.
júl. 29. 09:39
9/37 anonim válasza:
Ha jól értem azért mutattad meg neki a pénzt, hogyha úgy van akkor simán elveheti,/ vagy vehet el belőle. Akkor ne csodálkozz ha hiányzik a pénzből. Egyébként meg miért nem kérdezel rá, egyedül csak ő tudta hol a pénzed hiszen csak neki mutattad meg 🙄
júl. 29. 09:43
10/37 anonim válasza:
A " bármi történhet" gondolom azt jelenti, ha esetleg történik a kérdezővel valami.
Az én családtagjaim is tudják hol van a készpénz megtakarításom, ha esetleg baleset érne, vagy bármi okból feldobnám a pacskert.
Kérdező, ha más nem tudott a pénzről, akkor sajnos gyanús, hogy jogos a feltételezésed. Roppant kínos szitu. Ha idegen lopta volna el, az vitte volna az összeset.
Ha a te helyzeted is függ anyukádtól, én a maradék pénzt elraknám máshová, ezt meg elkönyvelném tanuló pénznek.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!