Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan tudnám kideríteni,...

Hogyan tudnám kideríteni, hogy mi történt?

Figyelt kérdés
A helyzet a következő: nőtlen, 36 éves férfi vagyok, anyáméktól külön. Nemrég említettem anyunak, hogy ha bármi lenne, a banki betéten felül van itthon kp-m, 450 ezer forint. Biztos helyen, de megmutattam neki, hol találja. Eddig soha nem volt olyan jel, hogy ne lenne megbízható ebből a szempontból. Mivel örökölt a lakás, még neki is van kulcsa hozzá. Minap azt vettem észre, hogy már csak 300 ezer van a helyen. Bankba nem vittem, máshová nem tettem át. Felhívtam, hogy majd tudunk-e beszélni. Idegesen kérdezett vissza, hogy "miről?!". Egyszerűen teljesen magam alatt vagyok, hogy mégis, mit tehetnék ebben a szituációban.
júl. 29. 08:15
1 2 3 4
 21/37 anonim ***** válasza:
45%

Két esély van. Rákérdezel-nem kérdezel rá. Rákérdezni nem akarsz, mert kidob a lakásból (kinek a lakásából?), akkor mit keres itt a gyakorin ez a kérdés?

Ami szerintem is kamu, olyan nincs, hogy valaki 36 éven át megbízott az anyjában, az meg a hirtelen lehetőséget megragadva 150 ezer forinttal meglopja a fiát.

júl. 29. 12:30
 22/37 anonim ***** válasza:
37%
Kamera. Biztos fog még lopni ha ennyit elvett. És zarcsere. Nem egyértelmű hogy itt mit jelent hogy orokölve lett a ház. A te tulakdonodba került, vagy anyukád örökölte a szüleitől? Mindenesetre ha a zárat bem is , a kamerát felszerelheted. Szerintem ha betörő lett volna elvitte volna az egészet.
júl. 29. 16:29
 23/37 A kérdező kommentje:

Itt vagyok.

Betettem mindent bankba.

Igen, arra az esetre mutattam meg, ha valami baleset érne. Persze, így, hogy már bankban van, nincs jelentősége.

Vegyül úgy döntöttem, hogy nem

teszem szóvá a dolgot.

júl. 29. 17:46
 24/37 A kérdező kommentje:
22: anyám szülei nemrég hunytak el, én albiból költöztem ide, mert neki van saját lakása. Így lehet kulcsa.
júl. 29. 17:48
 25/37 anonim ***** válasza:
43%

Még mindig nem értem, miért nem mentél el a rendőrségre.

És ha másvalaki ment be úgy, hogy nem maradt nyoma a zárnál?

júl. 29. 17:49
 26/37 A kérdező kommentje:
Ahogy írták, a tolvaj vitte volna az egészet. Semmilyen más érték nem tűnt el.
júl. 29. 18:25
 27/37 anonim ***** válasza:
82%
Azert ha raksz ki egy ocska kamerat, lathatod talan, ahogy elmegy megdezsmalni a "maradek" 300at, amennyiben nem mondtad, h beraktad a bankba...
júl. 29. 18:44
 28/37 anonim ***** válasza:
60%

Kerdezo, besurrano tolvaj nem lehetett. Ha volt nalad vendeg, gondolom nem allt neki kutatni. Senki mas nem tudott a rejtelyhelyrol anyadon kivul. Tehat kizarasos alapon mas nem lehetett. Amit a 27-es irt, nagyon jo otlet! Tegyel ki kamerat!

Amugy en sem emlitenem, hogy eszrevettem, hianyzik a penzbol. Nincs ertelme. Felesleges feszkot generalna csak, tovabb rontana a helyzeten. De nem is mondanek neki a jovoben semmi ilyen jellegu dolgot. ;-)

júl. 29. 18:56
 29/37 anonim ***** válasza:
89%

Aki azt mondja (a kérdezőt is beleértve), hogy nem hozná szóba a dolgot az anyukája előtt, az miért így tenne?

Én pl. nem tudnék többé ugyanúgy nézni az anyámra, mint eddig, ha valószínűsíthető lenne, hogy meglopott. Ha viszont mégis tévedés, akkor szörnyű dolog lenne, hogy anyámat tolvajnak gondolom, miközben semmi rosszat nem tett. Pont ezért szembesíteném a gyanúval, vagy (amit már írtam) rendőrséghez fordulnék, derítsék ki ők.

júl. 29. 19:05
 30/37 anonim ***** válasza:
60%

29. Tobb oka van, miert nem szolnek neki.

1. Hatha szuksege lett ra, csak nem mert kerni, es rettento kinosnak erezne, hogy lebukott. Ez meg a legjobb verzio.

2. letagadja, bizonyitek meg nincs ra.

3. csak balhe lenne generalva belole.

Mindenesetre egy nagyon kinos tortenet es hatalmas csalodas. A kerdezo es az anyja kapcsolatanak a minosege donti el, hogyan tudjak ezt kezelni.

júl. 29. 19:14
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!