Hogyan tudnám kideríteni, hogy mi történt?
Két esély van. Rákérdezel-nem kérdezel rá. Rákérdezni nem akarsz, mert kidob a lakásból (kinek a lakásából?), akkor mit keres itt a gyakorin ez a kérdés?
Ami szerintem is kamu, olyan nincs, hogy valaki 36 éven át megbízott az anyjában, az meg a hirtelen lehetőséget megragadva 150 ezer forinttal meglopja a fiát.
Itt vagyok.
Betettem mindent bankba.
Igen, arra az esetre mutattam meg, ha valami baleset érne. Persze, így, hogy már bankban van, nincs jelentősége.
Vegyül úgy döntöttem, hogy nem
teszem szóvá a dolgot.
Még mindig nem értem, miért nem mentél el a rendőrségre.
És ha másvalaki ment be úgy, hogy nem maradt nyoma a zárnál?
Kerdezo, besurrano tolvaj nem lehetett. Ha volt nalad vendeg, gondolom nem allt neki kutatni. Senki mas nem tudott a rejtelyhelyrol anyadon kivul. Tehat kizarasos alapon mas nem lehetett. Amit a 27-es irt, nagyon jo otlet! Tegyel ki kamerat!
Amugy en sem emlitenem, hogy eszrevettem, hianyzik a penzbol. Nincs ertelme. Felesleges feszkot generalna csak, tovabb rontana a helyzeten. De nem is mondanek neki a jovoben semmi ilyen jellegu dolgot. ;-)
Aki azt mondja (a kérdezőt is beleértve), hogy nem hozná szóba a dolgot az anyukája előtt, az miért így tenne?
Én pl. nem tudnék többé ugyanúgy nézni az anyámra, mint eddig, ha valószínűsíthető lenne, hogy meglopott. Ha viszont mégis tévedés, akkor szörnyű dolog lenne, hogy anyámat tolvajnak gondolom, miközben semmi rosszat nem tett. Pont ezért szembesíteném a gyanúval, vagy (amit már írtam) rendőrséghez fordulnék, derítsék ki ők.
29. Tobb oka van, miert nem szolnek neki.
1. Hatha szuksege lett ra, csak nem mert kerni, es rettento kinosnak erezne, hogy lebukott. Ez meg a legjobb verzio.
2. letagadja, bizonyitek meg nincs ra.
3. csak balhe lenne generalva belole.
Mindenesetre egy nagyon kinos tortenet es hatalmas csalodas. A kerdezo es az anyja kapcsolatanak a minosege donti el, hogyan tudjak ezt kezelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!