Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » 30-on túl a szülőkkel hogy...

30-on túl a szülőkkel hogy lehet harmonikusan együtt élni? Aki így él, az hogy oldja meg a mindennapokat?

Figyelt kérdés

Hogy oszlik meg a rezsi,kaja és a költségek köztetek?

Ki főz? Hogy használjátok , hogy takarítjátok a közösen használt helyiségeket?

Van egyáltalán rajtam kívül olyan, aki ilyen korban még rá van kényszerülve a szülői házra, szülők anyagi segítségére?

2010. nov. 1. 08:50
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
Mi is, pontosabban én is itthon lakom, 30 éves vagyok. Férjem külföldön dolgozik, kéthetente jön haza. Én nem megyek vele, nekem nagyon jó fizetésem van itthon. Annyira, hogy ha nem dobáljuk ki albira a pénzt, akkor nem fogunk a köv 20 évre eladósodni,hitel nélkül vehetjük meg a kecónkat. Nagyon jó a kapcsolatunk anyukámékkal, 120 nm2 kertes ház, nem zavarjuk egymást. Rezsi rám eső részét fizetem, kaja miegymás, szóval eg fillérjébe sem kerülök a szüleimnek, de mégis rengeteg pénz megmarad így. Anyukám mindig sír, ha szóba jön, hogy lassan költözünk... Főzni én szoktam, nagyon szeretek. Takarítás nagy része is az enyém. Kert körüli munka közös, de főleg apukám. Én ideális megoldásnak találom ezt, és még valami: kulcsszó: tisztelet, egymás elfogadása. Ez az ami hiányzik a mai tizenévesekből, ezért divat feléjük már tizenévesen elköltözni, és örök életükre adósságba verni magukat, amibe végül belerokkannak.
2010. nov. 9. 18:39
 22/22 A kérdező kommentje:

Na, igen más lehet egy 120nm-es kertes házban a szüleiddel élni, mintha egy 70 nm-es lakásban laknál a párod szüleivel, ahol még egy kanalat sem használhatsz sajátodként.

Ha megfogsz egy lábast,konyharuhát, használod a mosógépet,vagy bármit, az mind a szüleidé vagy akár a sajátodé és nem egy "idegen" családé, közösségé.

Bár ha a párod itthon dolgozna, lehet, hogy neki már nem lenne olyan kényelmes , mint amilyen neked most otthon.

2010. nov. 11. 18:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!