Ha ti a párotokkal elköltöztök egy másik városba, mivel küzditek le a családotok utáni "honvágyat" ? Pl. Debrecenből Budapestre költöztök..
Figyelt kérdés
2024. júl. 19. 16:11
11/12 anonim válasza:
Debrecen - Budapest nem távolság
12/12 anonim válasza:
120 km-re lakok a családomtól. Oké, nem egy hú de nagy távolság, de azért autóval is másfél óra, viszont tömegközlekedéssel majdnem 4 óra. Mivel minden hétköznap este 6-ig dolgozom, nyilván nem opció "egy kávéra" leugrani hétköznap este. + havonta 2 szombatot is dolgozom, kb akkor is fuccs a hétvégének, szombat este lenne miere leérnek,vasárnap délután meg már jöhetnék haza. Szóval havi 1-szer megyünk csak haza, 1 hétvégére. 27 vagyok, 18 évesen költöztem el. Ahogy telik az idő, egyre jobban hiányozik a családom, és egyre több időt töltenék velük, de hát nem lehet. Így ís a havi 2 szabad hétvégéből ugye 1-et ott vagyunk, nem mondhatom páromnak hogy töltsük ott mindkettőt. Ha nem lenne párom, szerintem 2 hetente biztos hogy mennék. Anyámmal kb minden nap telefonálok fél órát, és sokszor szokott lenni olyan is, hogy pl ő éppen ott van mamáéknál (és mondjuk pl nagynénimék is ott vannak), és akkor kihangosítja a telefont és akkor hallgatom hogy a többiek mit beszélgetnek. Majdnem olyan mintha ott lennék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!