Hogyan lehet könnyen beilleszkedni a családba?
Ma volt a párom szüleinél kerti parti, nem rég értem haza. Most találkoztam úgy mindenkivel, hogy mindenki ott volt. (Már találkoztam egyenként mindenkivel)
Viszont olyan rosszul éreztem magam. A páromnak 3 testvére van. Kettő fiú és egy lány. Az egyik öccsének felesége van, 2 gyerek. A húganak férje, szintén 1 gyerek. A másik öccsének szintén van párja és 1 gyerek.
Mindenki olyan könnyen lazán jött ment, beszélgettek. Én meg úgy éreztem magam mint egy kuka, néha bele szóltam a beszélgetésbe. De végig olyan érzésem volt, hogy egy megszokott társaságba vagyok akik nem akarnak befogadni. Amiről nem hiszem, hogy szó lenne mert amúgy meg mindenki normális volt.
A gyerekekhez egyáltalán nem tudok kapcsolódni, remélem nem emiatt néztek rám ferde szemmel.
Én személy szerint az ilyen családiasditól rosszúl vagyok.
Nem kell ezt a másik családba való beilleszkedést erőltetni.
A pároddal vagy kapcsolatban nem a családjával.
Nem kell beilleszkedni.
Van 8-10 ember, annyi személyiség, ebből 3-4-nak biztosan nem tetszik bármi miatt a képed, 3-an jópofiznak, mert nem akarnak megbántani és talán lesz 3-4 ember, akivel tényleg jól kijössz.
Egyébként is hülyét kapok az ilyen "családosditól". Nem, kösz. A SAJÁT családomhoz sem járok ilyen eseményekre, pedig 2-3 órán át egészen kibírhatók.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!