Mennyire jellemző ez a nyugdíjasokra?
Apám még nem nyugdíjas, de közel van hozzá.
Ha nem dolgozik, ebből áll a napja.
Felkel, iszik, megint alszik.
Napközben többször alszik, nem tud magával mit kezdeni.
Nem nagyon érdekli semmi, ha pl meccset néz, abba is belealszik.
De így élte az egész életét, csak ugye most még dolgozik.
Mi lesz vele nyugdíjas korában?
Meddig lehet így élni.
Félek, hogy nem fognak bírni anyámmal, pláne, hogy van köztük pár év, anyámnak még dolgoznia kell pár évet.
Mit lehet kezdeni majd egy ilyen családtaggal?
Barátai nincsenek, nehéz személyiség, kissé egoista, leuralja a társaságot.
Olyan is volt, még 10 éve, hogy rokonok voltak nálunk, ő elfáradt, bement aludni a szobába.
20,21#
Én is állatbarát, sőt emberbarát is vagyok. Bár az utóbbi nem feltétlenül.
Terápiás állatról hallottatok gondolom, ilyesmire gondoltam én is. Ha nem, arra is írtam megoldást, csak végig kellett volna olvasni.
Nem hinném, hogy a kutya jó ötlet lenne, nyűgösnek érezné.
Meg nyilván nem játékszer egy kisállat.
Gyerekkorunkban is egy ideig viselte jól az állatokat, ha már megy a lába alá, idegesíti.
Arra gondoltam, hogy vannak nyugdíjas klubbok, ahová mehetne, de gondolom ott sem kedvelik, ha valaki iszik és leuralja a társaságot.
Nem agresszív vagy ilyesmi, másokra nem ártalmas, de magában sokat mérgelődik.
22-es, 1: nem vagyunk gondolatolvasók 2: alkoholizmusra nincs terápiás kutya, azok önhibánkon kívüli betegségekre vannak, nem olyanokra, amit magunknak csináltunk 3:egy terápiás kutya kiképzése milliós tétel, alapítványok adják ki rászorulóknak, nem árulják a piacon vagy a sintértelepen 10 ezerért.
Nem nem kedvelik, hanem nem engedik be. Kérdező, értsd már meg, hogy nem tudod az ő problémájukat megoldani. Engedd el!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!