Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Az ilyen nők milyen álomvilágb...

Az ilyen nők milyen álomvilágban élnek?

Figyelt kérdés

Volt itt nem rég egy kérdés, amit nem találok, így csak a lényeget írom le, mert nyilván sok hasonló eset fordul elő a családokban.

Általánosítás jön, így akinek nem inge ne vegye magára. A lényeg, hogy vannak olyan nők, akik otthon maradnak a két gyerekkel, majd a GYED lejárata után sem hajlandóak visszamenni dolgozni, mert hát csak egy szar gyári melót tudnának elvállani és ki akar 12 órát egy ilyen helyen szopni? Elvárják, hogy el legyenek tartva, tetejében még követelőznek is, hogy a férjük, pasijuk végezze már el a házimunka felét, mert hát egyenjogúság van.

Fura mód a többség mélyen egyetértett ezzel a hozzáállással. A férfi felé örökké megy az elvárás, hogy legyen már ambíciózus, törtető, hozzon haza minimum 800 000 nettót, és mi az, hogy még nem vezérigazgató a munkahelyén. Az ilyen nőknek önmagukkal szemben miért nincs meg ez az elvárás? Ha csak egy gyári meló jut, akkor talán tanulni kellett volna - amihez sosincs késő - és nem lefialni, majd a kölykökre hivatkozni, hogy nekik életfogytig jár az anyagi biztonság. És akkor még az otthoni teendőket sem hajlandóak elvégezni, holott ez lenne a minimum, ha már csak melózni derogál. Mint valami méhkirálynő, aki fene nagy jó dolgában már nem is tud magával mit kezdeni, a dolgozó meg gürcöljön helyette.

Nyilván sok eset van, amikor ez a felállás működik, a férfi hozza haza a nagy pénzt, a nő meg rendesen ellátja a háztartást és neveli a kölyköket, de most nem róluk van szó.

Nem gondolnak arra, hogy mi lesz, ha a férfjük majd lecseréli őket egy fiatalabbra és akkor baromi kellemetlen lesz 50 évesen meló keresni zéró tapasztalattal? Ráadásul sok pasi, hogy lehet ennyire balhere, hogy ezt még el is viseli? Tudom, hogy sokan attól rettegnek, hogy ha kirúgják ezt a parazitát, akkor évekig nem lesz kit dugniuk, de legyen már ennyi önbecsülésük.

jún. 13. 00:08
1 2 3 4 5 6 7 8
 11/79 anonim válasza:
25%
Azért,hogy a ribis dolgaikat állják. Hogy nézne már ki,ha a pasijuk havi 350 nettót vinne haza. Abból elmegy az albira, kajára, aztán mennének a buliba meg a kávézóba és nem lenne friss manikűr-műkarom, hajfestés, szolárium, kacsaszáj töltés...akkor vége a világnak
jún. 13. 02:52
 12/79 anonim ***** válasza:
65%

"Ha csak egy gyári meló jut, akkor talán tanulni kellett volna"

Ebből is látszik, mennyi közöd van az élethez.

Hiába tanulsz, az nem garancia semmire, + egy gyári melós ötször annyit keres, mint egy diplomás.

jún. 13. 03:01
 13/79 anonim ***** válasza:
25%
Hát ez ilyen, a férfinak muszáj dolgozni a nő meg a puncit adja cserébe
jún. 13. 04:45
 14/79 anonim ***** válasza:
36%
Nekem anyukám ilyen, sose volt normális munkája, ha meg mégis 1-2 hónapig, akkor a kollégájával járt össze kefélni munkaidőben, kb megszületésem után 1-2 evvel már csalta apukám, azt a férfit aki hajnalba kelt és későn jott haza hogy szűkösen is, de élni tudjunk úgy, hogy 1 kád vízben furodtunk le hárman.. kaja, rend sose volt itthon, mikor nekem párom lett, anya kiutált miatta a csaladból pedig nagyon sokat segitett a szerelmem nekem is, nekik is.. már elváltak a szüleim mert apa 15 év után tudta meg, hogy anyám felre kefel.. a párommal miatta kellett szét menjünk.. en romokban vagyok pedig mar 4-5 éve el vannak válva es akkor szakitottunk a párommal is a szuleim nyomására, apukám életét tönkre tette de néha egész vidám, nem értem hogy csinálja, dolgozik rengeteget, 60 éves mar, varja a nyugdijjat, de az ilyen nők mindent megmérgeznek maguk körül, hogy miért.. nem tudom.
jún. 13. 04:53
 15/79 anonim ***** válasza:
62%
Egy ilyet ismerek 5 gyereke Van és az elmult 18 évben nem igazán dolgozott sokat pénzük alig Volt.
jún. 13. 05:06
 16/79 anonim ***** válasza:
63%

Hiába tanulsz, az nem garancia semmire, + egy gyári melós ötször annyit keres, mint egy diplomás.

Melyik gyárban lehet havi nettó 2 milliót keresni? Máris megyek ott hagyom a diplomás állásom

jún. 13. 05:16
 17/79 anonim ***** válasza:
79%

Ceterum censeo : A legtöbb nő egy b.dös,ingyenélő q.va....Igaz ?

Amelyik férfi eltűri azt,amit pl a 3-as leírt, az szerintem abszolút megérdemli. Nem tudom sajnálni, még ha gonoszul hangzik is ez.

jún. 13. 06:06
 18/79 anonim ***** válasza:
93%
Engem az érdekelne, miért kelt benned ez ekkora felhaborodast. A te életed ettől se jobb, se rosszabb nem lesz. Ahhoz, hogy a nő ne dolgozzon,egy dolog kell: az, hogy a párja ezzel egyet értsen. Hiába veri valaki az asztalt, hogy márpedig én HTB leszek és majd a férjem eltart, ha a férj nemet mond. Ez mindig kettejük döntése. Lehet a nőt szidni, de totál felesleges. Ketten döntöttek így.
jún. 13. 07:15
 19/79 anonim ***** válasza:
68%
Nem tudom, én nem maradnék otthon. Szopás vagy se, de a nyugdíj kell nekem is, és ha férjemmel történik vm, legalább az én fizetésem is ott van. Ezen kívül hosszú távon meghibbannék a 4 fal közt. 2 hét után már kezdenek unalmasak lenni a sorozatok és a közösségi média.
jún. 13. 07:19
 20/79 anonim ***** válasza:
68%
A palik maguknak köszönhetik, ha ezt hagyják az ilyen típusú nőneműeknek. Amíg van valaki, akit palira vehetnek, addig bizony lesznek olyan nők, akik szarnak dolgozni. Ha nem lenne ilyen kandúr egy se, akkor felkopna az álluk a lustaságukban. Na akkor kénytelenek lennének megmozdítani a lusta, kényelmes seggüket legalább a sarkon.
jún. 13. 07:29
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!