A szüleim nem támogatnak, mit csináljak?
Figyelt kérdés
Lényegében nem támogatnak semmiben. Rendszeres járok lovagolni, életem értelme, de folyton azt hajtják hogy egy baromság és értelmetlen időtöltés. Kiválasztottam egy egyetemet, ahová tovább szeretnék menni, de természetesen arra is azt mondják hogy baromság. Minden áron azt akarják, hogy amit ők szeretnének, azzal foglalkozzak csak, állandóan az ő sportjukat, munkájukat hozzák fel jó példának, ha mást találok ki, leszólnak. Mit csináljak?2024. jún. 12. 22:45
21/23 anonim válasza:
Miért nem támogatják a szüleid? Nagyon rátette a NER a mancsát az adott egyetemre? Maga a terület jónak hangzik, a környeztvédelem érdekel, vagy a dololg természettudományi humán, esetleg néprajzi oldala? Engem az ipari-gazdasági része érdekelne a legkevésbé, de a humán vagy a természettudományos része igen.
22/23 anonim válasza:
Mit csinálj? Viseld el. Nem minden embernek van érzelmi intelligenciája. A szüleidnek pont nincs. Nem kell már sokáig hallgatnod, mert kirepülsz. Vannak az életben dolgok, amiket el kell viselni.
23/23 anonim válasza:
Normálisnak tűnsz, jó hülye szüleid vannak e téren, az biztos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!