A szüleim nem támogatnak, mit csináljak?
Figyelt kérdés
Lényegében nem támogatnak semmiben. Rendszeres járok lovagolni, életem értelme, de folyton azt hajtják hogy egy baromság és értelmetlen időtöltés. Kiválasztottam egy egyetemet, ahová tovább szeretnék menni, de természetesen arra is azt mondják hogy baromság. Minden áron azt akarják, hogy amit ők szeretnének, azzal foglalkozzak csak, állandóan az ő sportjukat, munkájukat hozzák fel jó példának, ha mást találok ki, leszólnak. Mit csináljak?2024. jún. 12. 22:45
11/23 anonim válasza:
Mit, mit? Csináld azt, amit akarsz. Lovaglás. Ennyi.
12/23 anonim válasza:
Miért vannak a csajok így rácuppanva a lovakra?
13/23 anonim válasza:
#11 Tudományos képzés ezzel az írásképpel? Elolvastad a kérdést egyáltalán?
14/23 anonim válasza:
Ha egyetemre mész, akkor már 18 vagy, vagy hamarosan leszel. Keress munkát, költözz el, és levelezőn végezd el az egyetemet.
15/23 anonim válasza:
15, az ötlet jó, de munka nélkül is elég nehéz az egyetem
16/23 anonim válasza:
Azonban egyetem mellett sem lehetetlen dolgozni.
17/23 anonim válasza:
Kereds meg a lovaglás árát, elég idős vagy hozzá
18/23 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat. Nem anyagi probléma a baj, még a versenyzést is engedik lovaglásból, csak rossz azt hallgatni minden nap, hogy amit annyira szeretek hülyeség. Az agrártudományi egyetemre szeretnék járni. Még nem vagyok 18 de már eldöntöttem.
2024. jún. 13. 14:20
19/23 A kérdező kommentje:
De nagyon rosszul esik amit csinálnak, például tavaly megnyertem egy nagyobb versenyt, én nagyon örültem de azt mondogatták, hogy nem sport ez meghogy milyen ''haszontalanság'' és bárcsak valami értelmes dolgot csinálnék.
2024. jún. 13. 14:27
20/23 anonim válasza:
Melyik része érdekel a legjobban? Jók a szakok, sokféle lehetőség van? Ha jó a képzés, szerintem érdekes terület lehet. Ökö- és fenntartható gazdálkodás, erdészet, vadgazdálkodás, vagy a természettudományok felé nyitó élettudományok terlülete az elég nyitottnak tűnik a jövő felé is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!