A szüleim nem támogatnak, mit csináljak?
A legtöbb hobbi valójában tényleg "értelmetlen" időtöltés, de ezért nevezzük ezt szabadidőnek. A szabadidődben csinálhatsz "nem hasznos" dolgokat is.
"Kiválasztottam egy egyetemet, ahová tovább szeretnék menni, de természetesen arra is azt mondják hogy baromság."
Nem akarok látatlanban igazat adni senkinek, de itt bizony el tudok képzelni olyan szituációt, amikor jogosan mondják azt a szüleid, hogy hát édes lányom/fiam, ne ezzel foglalkozz. Én például anno a saját húgomat beszéltem le egy egyetemi szakról, mert a szüleim nem akarták. Azóta mind egyetértünk abban, hogy jól tettem, mert most fixen munkanélküli lenne...
Mit szeretnél tanulni?
"Azóta mind egyetértünk abban, hogy jól tettem, mert most fixen munkanélküli lenne..."
Nem is lenne munkanélküli, a mekibe biztosan felvették volna.
A lovaglás költséges hobbi. Elképzelhető, hogy a szüleidnek anyagi problémájuk van és ezért nem nézik jó szemmel a sportodat és a továbbtanulásodat. Ők olyan egyetemet szeretnének neked aminek elvégzése után el is tudod magad tartani.
Javaslom, diákmunkázz egy picit!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!